YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Ali Koç sadece çok parasý var diye tercih ediliyor,çok paranýn iþe yaramadýðýný son 6 senedir gördük,,,çok paradan ziyade,akýllý,disiplinli yönetim lazým,,adýmýný atarken ne yaptýðýný,nereye varacaðýný çok iyi bilmen lazým.
Ali Koç da bu özellikler yok.
Ha,geçmiþten ders alýr,ayni hatalarý tekrarlamassa o baþka.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
José Mourinho bence fenerbahçenin tarihine geçecektir. Ligde üst üste iki yýl þampiyonluk bekliyorum. Avrupa da da rakiplerin korkulu rüyasý olacaktýr. Takýmýn marka deðerine kattýðý ekstra katkýyý hiç söylemiyorum bile. Þu bir gerçektir ki þuana kadar Türkiye ligine gelen gelmiþ geçmiþ en büyük teknik adamdýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Fener hissesi yatirimcilarinin ve Fenerlilerin Aziz Yýldýrýma dua etmesi lazým. Adam yüksek perdeden Mourinho dedi ve hisse coþtu. Bir de ciddi þekilde aday olunca Ali bey Fenerden alacaðým yok durumuna kadar geldi. Kazaným kazanimdir
Ýyi ki FENERBAHÇE lisin büyük baþkan.
Yüce rabbim den dileðim inþaallah geri dönersin....
Ali Koç bu kulübün baþýna konmuþ bir talih kuþudur. Aziz Yýldýrým veya diðerleri onun yanýnda sadece 2. 3. adam olabilirler. Türkiye'de hiç bir takýmýn baþýna Ali Koç gibi güçlü ve tanýnmýþ bir adam gelemez. Bu sene ve seneye futbolda gelecek þampiyonluklarla Ali Koç bence Fenerbahçe tarihine geçecektir. Þampiyonluk olmayan 6 sene unutulup gidecektir. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri