Genelde yorumlarýna katýlmakla beraber hisse 85 den 160 hareketi yaptý zaten 1 ayda.ilk etapta beklentiyi fiyatladý ve doðal olarak düþtü düþündüðünün aksine.Biraz daha düþüp transferlerle tekrar hareket edecektir ama ben sanmýyorum öyle sezona 200 liradan fln baþlasýn.Tekrar bi 160-200 arasý bir hareket transfer sezonunda olacaktýr.120 altýný çok göstereceðini düþünmüyorum çünkü trene atlayan çok olur.Bu arada GS da en kötü bir 10 hareketi yapar.Sepet yapmakta fayda var...

Alýntý yaparak yanýtla
Zaten Ali koç ilk geldiðinde dediðin gibi yaptý.Elif elmas,Kim min jae,ferdi,arda bunlar tutanlar.Tutmayan da onlarca futbolcu oldu.Fener’in artýk þampiyon olmaktan baþka çaresi yok.Bunun için de özellikle winner oyuncular lazým takýma yaþýna çok takýlmadan.Dzeko,Tadic,Mertens,Eto’o,Drogba,Kuyt.. vs uzar gider bu liste.Bizim gibi bir ligte bu tip adamlar hep iþ yapar.Daha genci olursa ne ala ama ben 32-35 arasý kaliteli,iþ ahlaký olan yýldýzlara da okeyim.Lukaku bunlardan biri deðil mesela o yüzden hele bu paraya asla istemem.

Yer Ýmleri