Kötü gidiþat devam ediyor,fark 4 puana çýktý.
Ali koç la bir türlü olmuyor.
Kan deðiþimi þart.
Kötü gidiþat devam ediyor,fark 4 puana çýktý.
Ali koç la bir türlü olmuyor.
Kan deðiþimi þart.
bu gece ali koçun çýkýp ben aday deðilim demesi lazým. bak o zaman yarýn hissedeki performansa tavan tavan gider. ama nerde o günler. bu adam bu takýmýn baþkaný olduðu sürece bu takýmdan artýk bir þey beklemiyorum maalesef. yazýklar olsun. senin yapacaðýn transferede, lan zamanýnda yapsan þu transferleri bugün hepsi alanyaya karþý sahada olacaktý. böyle kazma futbolcularla sahaya çýkýp puan kaybetmeyecektin. çok yazýk. çok yazýk. gs hiç bir þey yapmadan elini kolunu sallaya sallaya þampiyon olur bu ligde. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hocayla ne alakasý var.Bir sürü pozisyona girmiþsin,penaltý da gelmiþ sen 2 kaleyi bulan þutta biri saçma sapan olmak üzere 2 gol yiyorsun.Bizim millet ne meraklý ya hemen hoca yemeye.
Ayrýca ben Ali koç seçilmezse hisse uçar gider fikrine katýlmýyorum.Hisseyi yýllardýr bu kadar baþarýsýzlýða raðmen uçuran kiþi Ali Koç’un kendisidir.O giderse borsada fener hissesinden pek biþey beklemeyin.Bu kadar baþarýsýzlýða raðmen hala haftasonu yapýlacak seçimde Ali Koç’a oy veren fenerliler haindir benim gözümde.
Yarýn hisse yine 1 TL ler civarýnda düþüp, 12,40 larýn altýna mý inecek ???![]()
...
evet yarýn hisse % 3-4 geri gelir büyük ihtimalle. eðer bir sürpriz olmazsa ali koç cenahýndan sýkýntý büyük. çünkü bu ali koç en iyi transferide yapsa zamanlamasý hýyar gibi. adam gibi zamanýnda transferi yapsana, morinyoyu göndersene be adam. neyi bekliyorsun. bak þimdi bu senede çöp oldu. ayýkla pirincin taþýný. þimdi yönetimi býraksa yeni yönetimi kimse suçlayamaz. o da sütten çýkmýþ ak kaþýk gibi rahat rahat bu seneyi geçirir. nasýl olsa hocayý ben getirmedim, futbolcularý ben transfer etmedim. takýmý ben kurmadým. vs. v.s. iþ iyice boka sarabilir yani. yatýrým tavsiyesi deðildir.
teþekkürler hýrslý malum beyefendi...
senelik maliyeti 300.000.000 Euro olan takým hem de kendi sahasýnda kendi seyircisi karþýsýnda senelik maliyeti 10.000.000 Euro olan Alanyaspor karþýsýnda 2-2 berabere kaldý...
ismini deðiþtirn
HASRETBAHÇE yapýn...
bir de TV'ye çýkýp tarftara ümit veriyor...
umarým Peder ve Kardeþi onu Holding'e sokmaz...
ne ayak varmýþ be...
Mehmet Þimþek dünyanýn en iyi Hazine ve Maliye Bakaný adayý...
Bir Mardinli Arkadaþýn Dediði Gibi: VEREK ,ÞANSE KAHPEYE
hangi yüzle aday oluyor bunu anlamakta güçlük çekiyorum. sanki holding yönetiyor. mali baþarýymýþ. caarrrttt kapa kaðaaatttt... kardeþim sen spor kulübü baþkanýsýn. fb nin þampiyon olduðu senelere bir bakýn bakalým mali olarak ne kadar borcu vardý. mali olarak çökmüþ durumdaydý o yýllarda ama takým takýr takýr þampiyon oluyordu. kardeþim sen þampiyon olmak zorundasýn baþka çaren yok. bankalar birliðinden çýkacakmýþta yatýrýmlar yapacakmýþta yahu buna oy verenlerin aklýndan zoru var demektir. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri