Oyuncular öyle kötü oynadýlar ki,,Saran a kumpas kurdular dememek elde deðil.
Oyuncular öyle kötü oynadýlar ki,,Saran a kumpas kurdular dememek elde deðil.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Saran ýn bugün basýn toplantýsý yapmasý lazým.
Sevgili Fenerbahçeliler,bir beraberlik aldýk diye enseyi karartmayalým.Devre arasýnda gerekli yerlere transferlerimizi yapacaðýz vs vs olumlu konuþmasý gerekir.
Koç satarsa Saran alýr bu kadar basit.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yazýk yaw....
Hem fener baþlýðýnýn düþtüðü hale,hem de hisse.net e,
7 yýl önce hatýrlýyorum :Fener baþlýðýnda þu an en az 20-30 aktif, 50-60 tane de ziyaretçi görünmesi lazýmdý altta...
10:43 itibarýyla aktif üye ben ve Sadýktan var,3 tane de ziyaretçi.....(ikimizde eski üyeyiz)
Twitter ve youtube hisse.net büyük darbe vurmuþ görünüyor
Yatýrýmcý sayýsý artmasýna,internetin daha da yaygýnlaþmasýna raðmen,maalesef hisse.net eski popülerliðinde deðil görünüyor...
Saygýlar/Baþarýlar....
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
saran zafer sarhoþluðu yaþýyor þuanda bence.
Fener ayni oyunu D.Zagrep karþýsýnda oynasýn,Gs gibi tarihi fark yer.
Herkese selamlar.....
Hani sýnýfýn,bulunduðu ortamýn hep olumsuz/negatif Ýsmail i vardýr ya iþte ben biraz öyle öyleyim...
Bundan sonra yazacaklarýmý bunu göz önünde bulundurarak deðerlendirin....
Çok da ciddiye almayýn yani....
Ýlk demecine göre Saran da fos çýkacak galiba....
Kupayý üç baþkan bir arada kaldýracaðýz filan,boþ iþler bunlar.....
Bir Fener li olarak en iyi taraftarý,en büyük Fenerliyi ,en iyi üçlü çektiren baþkan adayýný seçmiyoruz....
En doðru kollektif aklý üretibilecek, biraz futboldan anlayan,en baba,hükümet gibi adamý seçiyor olmamýz lazým
A.K taraftar gibi bir þeydi...
Yýllarca maçlarý canlý izleyip hiç bir futbol aklýnýn olmamasý beni çok þaþýrttý doðrusu...
Ýþin saha dýþý kýsmýný becerememesi beni þaþýrtmadý doðrusu neden mi;bu babadan deðil,dededen aðzýnda gümüþ kaþýkla doðmuþ biri....
Hayatta hiç bir þeyi mücadele ederek kazanmamýþ....
Hiç bir zor kararýn altýna imza atmamýþ....
Bunlarýn ODTÜ/BOÐAZÝÇÝ mezunu CEO larý þöyle yapalým böyle yapalým demiþler bunlar da yapmýþlar...
Koç Holding de dededen sonra ne kadar ileri gitti ki...?
Tr de tekel TUPRAÞ ý almakdan baþka ne yapabildiler ki....
Devletimizin,Avrupa ülkeleri gibi agresif elektrikli oto politakasý olsaydý,TÜPRAÞ da ellerinde patlayacaktý....
Þu an bile týrt...
Geleceði (petrol ün geleceðini)okuyamadýlar...
Bunlara LAND ROVER marka otolar teklif edilmiþ,korkularýndan cesaret edip de alamamýþlar,Çinliler aldý ve uçurdu þirketi....
Bunlar köpeksiz köyde (Tr de) deðneksiz (rakipsiz) gezmeye (iþ yapmaya) alýþmýþlar....
Bunlarýn dede köþe baþlarýný,tekel iþleri kapmýþ,babada birazcýk üstüne koymuþ,torunlar ise çapsýz çupsuz tipler hiç bir bk becerememiþ,beceremeyecek de tipler....
Ömer Koç da çapsýz birisine benziyor...
Çapsýz A.K da Fener in de 7 senesini yaktý....
Saygýlar/Baþarýlar....
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri