Sizlerle hissiyatımı paylaşmak istiyorum ve kesinlikle kendi görüşlerimdir. Asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Bu hissede zararın dibine vurmuş biriyim!
İlk darbeyi 3 Temmuz kumpasında yedim!
ikinci darbeyi bedellide yedim!
1- Bu sene olası şampiyonlukta ve belki de şampiyon olmasına yakın, A.K.'dan bedelli harekti bekliyorum.
Peki bu bedelli parasını klup nasıl karşılayacak; Büyük bir ihtimal 50 koydum yetmedi bir 50 daha koyuyorum diyip kendini tekrar sözüm ona kahraman ilan edecek malum kişi. Ama sportif başarı olmadan bunu yapması hata olur. Çünkü çok ciddi para çarçur etti, bedelliden, fener oldan ciddi paralar geldi, hatta A.Y. döneminde alınmışlarıda satarak iyi para geldi. Ve hala borçta ciddi bir düzelme yok.
Bedelli olmasa bile tahsisli satışta olabilir, direk hisse satışıda!
2- Hisseyi bilinçli olarak neredeyse 4'te 1 fiyata düşürdü. ikinci bedelli planlamasaydı burada yıllarca tutabilirdi, kanaatimce ikinci bedelli planladığı için hisse bu seviyelere geldi.
3- Gelmeden önceki söz verdikleriyle şimdiki yaptıkları çelişiyor. Polemiğe girmediği kalmadı! Senin ezeli rakibinin başkanı bile çıkıp artık ağlama dedi!
Artık yeter seni bu taraftar vizyonun ve sahibi oldukların için seçti, hakkını ver!

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri