bence fener puan farkýný açacak. gs için 2. lik bile tehlikeye girebilir. ama juveye elenirlerse olay deðiþebilir. o zaman lige odaklanacaklardýr.
bence fener puan farkýný açacak. gs için 2. lik bile tehlikeye girebilir. ama juveye elenirlerse olay deðiþebilir. o zaman lige odaklanacaklardýr.
ilk iki kesinlikle deðiþmez bence, burada þampiyonluðu belirleyecek kýsým gs den ziyade fenerbahçenin olacaðýný düþünüyorum. her iki takýmda da puan kayýplarý olacaðý gözüküyor 99-102 puanlýk bir sezon yok karsýmýzda o yüzden az puan kaybý ve maç maç parolasýyla devam etmemiz çok önemli. yönetim süreci bugüne kadar güzel götürüyor bundan sonrada bozmazlarsa þampi diyebiliriz.
santrfor olayýna ben çok takýlmadým, trabzon macýnda da gördük ki bu ligde santrfor önemli ama þart deðil, bu kadar kapanan takýmlara karþý adam eksilten oyuncu ve orta saha en önemli iki konu, ikisi de þu an fenerde var,
þehir dýþýnda olduðumdan maça gidemeyeceðim için kombinemi kulübe devrettim, ramazan ve hafta içi maçý olmasýna raðmen biletin satýlma ihtimali düþüktü hemen haftasonu satýlmýþ, taraftar maça yüklenecek, bol gollü ve farklý sonuçlu maç olur inþallah.
bu arada yarýnda + açacaðýz muhtemelen.
men dakka dukka
GS kaçtýk buna koþtuk,bundanda kaçtýk sýra BJK ve TS,yatýrýmcýlar iþini bilir,ben takým tutmam,yatýrýmcý insan takýmda tutmaz iþini bilir,zaten forum hisse üzerine kurulu deðilmi![]()
[IMG][/IMG]
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Ne ruhsuz takým ya cidden ulen þu maç þöyle son dakika golüyle mi kazanýlýr ya insan 3 atar 5 atar.
Cidden yuh 2 dakikada gol yediler bir de maç berabere bitecek.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Çok mütevazi takým ya.....Gs önden buyrun dedi....Fb ise çok rica ederim,siz önden buyrun diye cevap verdi,,mütevazilikte bu ikinci oldu.
Fb nin fair play ödülü almasý lazým.![]()
Þimdi bu tavanmý çektiydi dün,buna sþöyle derler dereyi görmeden paçalarý sývama derler,sanýrým anlaþýldý GS neden gitmediði üstünde parasal baskýyý sürdürdüðü düþmesi için![]()
Yapýlan tetkikler sonucunda;
•Futbolcumuz Çaðlar Söyüncü’nün sað arka adalesinde kýsmi yýrtýk, (3-4 hafta)
•Futbolcumuz Anderson Talisca’nýn sol arka adalesinde kýsmi yýrtýk, (3-4 hafta)
•Futbolcumuz Ederson’un sol arka adalesinde zorlanma, (2 Hafta)
•Futbolcumuz Jayden Oosterwolde’nin sað kasýk bölgesinde zorlanma tespit edilmiþtir. (2 Hafta)
Oyuncularýmýzýn tedavilerine baþlanmýþ olup, süreçleri kulübümüz saðlýk ekibi tarafýndan takip edilmektedir.
Gören de savaþtan çýkmýþlar zanneder.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri