3-0 hasretbahçe perdeyi kapattý
3-0 hasretbahçe perdeyi kapattý
Mehmet Þimþek dünyanýn en iyi Hazine ve Maliye Bakaný adayý...
Bir Mardinli Arkadaþýn Dediði Gibi: VEREK ,ÞANSE KAHPEYE
gayet iyi oldu hisse için bu sonuç. yarýn taban bile yese sonra yeni sezon beklentisi ile füze gibi çýkartýrlar yine. olmasý gerekenler mevcut yönetimin acilen seçime gidip deðiþmesi ve sezonn baþýnda hemen teknik direktörün deðiþmesi, en az iki forvet, iki kanat, iki defans alýnmasý gerekir. yatýrým tavsiyesi deðildir.
hasretbahçe taraftarý ve yatýrýmcýsýný heyecanlandýran açýklama
Domenico Tedesco: " Fark 7. Kazanýlacak 9 puan var. Son ana kadar mucizeyi kovalayacaðýz. Taraftarýmýzdan özür diliyoruz. "
mmmm garanti mi la...
yiðidim alaným, nasýl da açýklama yapýyor...
video : https://x.com/i/status/2048496776999530784
Fenerbahçe yöneticisi Ertan Torunoðullarý:
"Sakýn ha sezonu herkese hayýrlý olsun. Yönetim olarak bazý kararlar alacaðýz."
ne karar alacaksýnýz...
bu adama milyonlarý sayan hýyarlar nerede !!!
Aðlaya aðlaya çýkacaksýn bu stattan…
Kerem Aktürkoðlu aðlak bir ses tonuyla açýklama yaparken arkadan Galatasaraylý futbolcularýn sevinç sesleri geliyor.
video : https://x.com/i/status/2048487728451387759
..... olan kiþilik ,bu soytarýyý takýma hangi kafayla transfer edip borçlarý daha da ÞÝÞÝRDÝN
Kaçýrdýðý penaltýyla lehlerine giden maçýn bütün momentumunu rakibe çevirdi.
Kötü oynayan Galatasaray'ýn terlemeden maç kazanmasýna sebep oldu.
Maçýn tek özeti bu egoist adam!
........
Fenerbahçe'nin Brezilyalý kalecisi Ederson.
Bugünkü Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde kasti olarak kýrmýzý kart gördü (hakemle burun buruna geldi, direkt kýrmýzý kart). Eleþtirmenler bunu, 2026 Dünya Kupasý öncesinde erken bir Brezilya tatili için yaptýðý bir tür kendi kendini baltalama olarak nitelendiriyor.
.................
video : https://x.com/i/status/2048499333293895817
Mehmet Þimþek dünyanýn en iyi Hazine ve Maliye Bakaný adayý...
Bir Mardinli Arkadaþýn Dediði Gibi: VEREK ,ÞANSE KAHPEYE
Sonuç gayet normal,,hiç þaþýlacak bir durum yok.
K.gümrük maçý zaten kýrýlma anýydý.
Rakip,birçok kere puan hediyesinde bulunsa da,Fener "ben istemiyorum,gücüm yok" demiþti.
Sonuç,kupa gitti,,ligde ikincilik gitti,kaldý uefa ligi.
Bu kötü oyuna o bile çok.
Koç un kalýntýlarý ve Saran ýn yanlýþ transferleri takýmý bu hale getirdi,ama kimsede hiç kabahatleri yokmuþ gibi ses yok.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Galatasaray yenilgisi sonrasý Fenerbahçe'de Sadettin Saran ve yönetim kurulu olaðanüstü toplantý gerçekleþtirdi. Sarý-lacivertliler, yönetim kurulunun toplantýda alýnan kararlar doðrultusunda teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek ile yollarýn ayrýldýðýný açýkladý.
yarýn tavan açar. çok büyük beklenti oluþturdu. füzenin gideceði menzil çýkacak haberlere göre deðiþir. tahminim morinyonun geldiði dönem gibi % 50 prim bekliyorum. yatýrým tavsiyesi deðildir. benim þahsi görüþümdür. hayýrlý olmasýný dilerim. saygýlar, sevgiler.
Evet,yeni beklentiler çok olacak.
Yeni t.direktör,yeni transferler,,hissede hareketli günler bizi bekliyor.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Fenerbahçe Kulübünde 6-7 Haziran tarihlerinde seçimli olaðanüstü genel kurul yapýlacaðý bildirildi.
Saran ýn gitmesi lazým,bu iþten anlamýyor.
Baþkan ve T.direktör olarak kimi görmek istersiniz.?
Yer Ýmleri