Her gecenin sabahý olmaz.
-Aziz Yýldýrým
YTD.
Her gecenin sabahý olmaz.
-Aziz Yýldýrým
YTD.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !
Fanatik Fenerliyim lakin fi tarihinde 70 tl idi o zamanlar almýþtým 100 tl görmüþtü. O zamandan beri hiç bakmadýðým bi hisse. Ýlk defa bu sene Fenerol baðýþý olucaðuný duyduðum zaman almýþtým. Burda da yazdým. Lise arazisi ve Yargýtay kararý içinde tuttum. Yani þampiyonluk beklentisi için falan almadým. 2 ay önce futbol analizi yapmýþtým. Þimdi bi daha yapayým. Hisseden fiyattan baðýmsýz.
O zamanda yazmýþtým. Bu takm koþuyo hopluyo zýplýyo da net golleri atamýyor diye. Yine ayný þekil devam ediyor. Bjk Konya maçýný izledim. Bjknin 2 gole yakýn pozisyonu var 90 dakkada 1i gol oldu. Bizim ilk yarý Moses net 1, 1 penaltý, 2.yarý Tolga yine net 1 , Rodryg net 1 bir de Mosez kafayla dibinde Ozana pas veremedi. Yani 4-5 net gol kaçmýþ. Böyle þampiyon falan olunmaz. Sonra takýmda 12 orta saha oyuncusu var 2 golcü var. Bu nasýl kadro planlamasý???? 1 sol bek var. Rami niye alýndý??? Son 1 yýl adý msgazine karýþmýþ futbol oynamamýþ birisini kim hangi akla hizmet aldý??? Yönetimde Komolli nin her dediðine hee demiyecek futbol bilen kimse yok mu??? Yani ben inanamýyorum. Biz bu kot kafamýzla bunlarý görüyorsak o kadar para alanlar nasýl göremez. Rami ye vereceðin paraya git bi sol bek al misal. Orta saha dolduracaðýna git golcü al.
2 ay önce de dedim yine diyorum. 22 boþ kale yaptýrsýnlar. Tüm futbolcular bütün gün boþ kaleye nasýl gol atýlýr çalýþsýn baþka antremana gerek yok. Böyle gol atamazlarsa nasýl galip gelinecek?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Fenerbahçe'de Vedat Muriqi mucizesi...
http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...izesi-41382510
Bugün günü artýda kapatmasý gerek.
**Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
Daha önce maðlubiyet sonrasý hemen toparlayan ,artýda kapatan hisse gitti 4-5 ay öncesine kadar gözü sürekli aþaðý bakan günü hep gördüðü en düþük seviyelere yakýn kapayan ölü kaðýt geri geldi
Teþekkürler Ersun Yanal
düzelir pazartesiye kadar..ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer Ýmleri