tahminim cýktý tspor alýr demýstým , saha avantajý hakem, taraftar ,medya vs herturlu Ýmkanlarýný kullandýlar .maalesef sadece ýyý oynamak yetmiyor
bu sene basaksehýr ,tspor,fenerbahce,gsray (basaksehýrýn ) taraftar desteði olsaydý gecen sene sampýyon bu senede þampiyon olurdu .kýsaca tspor fener arasýndan biri cýkar bu sene
pazartesi ciddi bir düþüþ olursa skordan olmaz bence, genel borsanýn durumundan olur
Son düzenleme : snails; 02-02-2020 saat: 10:21.
Maç sonucu galibiyetle bitseydi endeksi takmayabilirdi ama þimdi çifte kavrulmuþ lokum oldu, hem Bist Hem maç sonucu hisseye olumsuz etki edecek görünüyor. Geçmiþ olsun.
Kesinlikle Yatýrým Al Sat Tut Tavsiyesi deðildir.
sivas balonu geçen hafta sinyal veriyordu bu hafta infilak etti sýrada ve darýsý diðer balon tspor için , bý kaç hafta içinde ne dediðim anlaþýlacak..
fb veya baþak þampiyon olur , gsray zorlar gibi þu anda durum..ytd
bu akþam gsray in puan kaybedeceðini düþünüyorum , izleyip göreceðiz..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Elimde GS hissesi varken, Kayseriyi çok rahat yeneceðimizi, ayrýca TS ile FB maç sonucunun GS 'ye de yarayacaðýný düþünürken, cuma günü sattým. Ýçimden yurtdýþý kaynaklý etkilerle P.tesi borsanýn kötü açmasý geçiyordu. DOW 'un da 2.09 düþük kapatmasý Bist'in kötü açmasýna sebep olmaz mý ? Herkes yensek %10 artý açardýk diyor, þaþýyorum. Peki ozaman TS %10 açacak mý, bakalým. Bist 09.55 de 1000 puan eksi açsa, 10.00 dan sonra 1500 puana gitse TS 3-5 dk. sonra galibiyet falan takmaz eksiye döner. Yazdýklarým Bist 'in DOW 'dan etkilenerek kötü açmasýna dayanýyor. Aksi durum düþüncelerimi çürütür. Ben etkileneceðimizi düþünüyorum.
SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri