Vay canýna borsa gerçekten de DOW'u takmýyor
SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay canýna borsa gerçekten de DOW'u takmýyor
SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fenerin kalesinde ts nin kalecisi olsa çoktan arayý açmýþtý
fenrin kalecisi çarkýfelek gibi bi maç iyi bi maç kötü. ts maçý 3 atak vardý ts nin 2 si gol oldu
fener çok iyi futbol oynuyor ama boþ kale ya da karþý karþýya atma sorunlarý var
tolga ve kruse nin karþý karþýyalarýný benim bebe bil atardý
bi de malüm engellemeler var þampiyon olursaa büyük mucize olur
yatýrým tavsiyesi deðildir
3 maçlik bý degerlendirme yapalým :
tspor ,
gençler deplasmaný ,sivas iç saha , besiktas deplasmaný ve iki kupa maçý var erzurum ile..
bu 3 maçtan alabileceði puan 3 veya 4 diye düþünüyorum , bjk namumkun yenemez, sivas maçý bý ihtimal 3 puan alabilir gençler maçý bý ihtimal 1 puan..
totalde 4 puan aldýðýný varsayarsak 1 puan var fark ,etti 5..
eksik macini sonra deðerlendiririz..
fb ise alanya iç saha dýþ saha ankaragucu ve içerde gsray..
biz bu 3 maç sonucunda 9 puan alýrsak ; ki yüksek ihtimal (kayseri ve agucu düþmüþtür benim gözümde) 3 hafta sonunda liderliðe oturabiliriz..
gsray dep kasimpasa ve içerde malatya ile oynayacak , araya iki tane alanya maçýnda hirpalanirlar , bize gelene kadar 4 puan alabilirlerse çok iyi gsray açýsýndan..
yani subat bitimi liderliði aldýk mý bizi kimse tutamaz..
ytd
þampiyon olacaðýz !!!
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
fener de destek neresi arkadaþlar maliyeti düþürmek istiyorum.Nereden alýnýr
spek 30 tl olcak diye yýrtýnýyor ,millete yuklendýrdý ,kendýsý zaten parayý yaptý sadece bosaltýcak ortam arýyor
ortam beklemesi bu yüzden . pistte çöküþ kaçýnýlmaz ne kadar uðraþýrsan uðraþ gitmeyen borsa geri gelir
sadece yabancý yerli oyunlarý pek alýþýk olmadýgýnýmz sekilde gýdýyor ,top soruyorlar mart ayý na kadar surebýlýrlerse en fazla sürerler
martta yeþil olmayacak ortam fikrimce .mallarý çýkabilmek ýcýn tutma cabasý kucuk yatýrýmcý geceleri güzel bir uyku istiyorsa gumus altýn sanki ninni gibi geliyormuþ diye bir söylenti var . fiziki olarak elinizde olmayan hiç birþey size ait veya gercek degildir
yad degýldýr fikir tabýýký ,en son Nihat ozdemir de patladý ,kendisini özelden de tanýrým kalbi zaten pek saglam degýl ,bu ýslere neden gýrer anlamam .entrýka çözmek, seytanla top oynamak belkide zevk veriyordur belki .kucuk yatýrýmcýlar ýcýn bistte her ne
olursa olsun yatýrým yapýlcak bir sene olmadýgýný dusunmekteyým .su saatten sonra yapan yaptý kemikleri atacak ,adam aramaktalar
bu siz olmayýn .herkesin aklý var akýl vermek gýbý olmasýn ,para kolay kazanýlmýyor .ben 2 hafta önce tamamen terk ettým býsttý
daha huzurluyum .
bu arada Fenerbahçenin sayýlmayan 2. golü
%100 net goldü
faulle yakýndan uzaktan ilgisi yoktu
birebir aynýsý bu hafta hatta daha faule yakýn olaný Alman liginde liepzig maçýnda oldu
hakem golü verdi
bulun izleyin bu hafta ki liepzig maçýný
bu sene hakeemler yüznüdn fenerin en az 9-10 puaný kimvurduya gitmiþtir
bu arada gs de arayý kapattý
bu hafta da çok kolay maçý var k.paþa ile
hiç primlenmemiþti
potansiyeli yüksek gs tahtasýnýn
Yer Ýmleri