Vay beee
Bazen ndeeler ya askkerlikte mantýk aramayýn diye
Þu anda da bu tahta öyle olmuþ...
Mantýk aramayýn. 10-11 aydýr takipteyim bugün ki gibi hiç hareket etmemiþti
Lise arazi tapusu, Fenerol ve önceki 22 den düþüþün çýkýþý 18-20 tl arasýydý zaten..
Þampiyonluk beklenti hareketini TS 1.5 dan 9 a kadar çekti..
Normalde Fener tahtasý kendi dinamiklerine göre inip çýkýyordu..
Bugün 22 lere çýkmasý þimdi bi anda 16 lara düþmesi %35 marj çizdi. Bi anda saniyeler içinde 22 lerden 18 lere düþtü.
Bakýyýrum Ts tahtasýna göre hareket ediyor. Lakin , bugün hariç bu tahta hep kendi hareketini kendine göre yapmýþtý. Tepeden alanlarý ezdiler...
Dün ki çýkýþ hadi Gs yi yenecek yeniden þampiyonluk potasýna girecek beklentisi olsa diyelim misal bugün niye çýktý niye düþtü? Ýlk defa baþka bi hisseye göre hareket ediyor. Çok tuhaf..
Tahtayý da mýndar ettiler, yazýk...
Borsa iþte. Tuhaf iþ. Alana niye aldýn, Satana niye sattýn diyemezsin. Herkes kafasýna göre...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tamam güzel kardeþim varsayalým öyle de
Ben farklý biþey anlatmak istedim.
Normalde ben geçen hafta çoðunu verdim. Yazdým da...
Benim þahsi deðerlendirmem
1. Bu tahta hiçbir zaman Diðer 3 sportife baðlý onlara bakarak hareket etmedi,
Lakin bugün Ts yi kopyalýyor
Ve fakat TS zaten 1 leeden 9 a kadar 9 kata yakýn aylardýr þampiyýnluk fiyatlamasý yapýyordu, onun düþüþü düzeltmesi adý her ne deniyorsa iþte o tahtada normal
Bu tahtanýn, Ts tahtasýný kopyalamasý normal deðil
2. Bu tahtanýn yýllara sari fiyat ortalamasý 25-50 tl desen 30 tl civarý... Lise arazisinin tapusunun alýnmasý, Feneroldan para gelmesi vs vs bence daha þampiyonluk fiyatlamasuna baþlamamýþtý, ben de bu yüzden çýkmýþtým.
Sanki TS gibi þampiyonluk fiyatlamasý yapmýþ gibi düþmesi tuhaf.
Bugün ki hareketi çok tuhaf onu anlatmak istedim...
Normalde bu tahta hep kendi dinamiklerine göre giderdi. Diðer tahtalar Fenerden feyz alýrdý. Bugün çýkýþta düþüþte absürt...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
idlib olayý desem..
mal çýkmak için toplu hareket etmiþlerdir , ben sabahtan +13 iken uyardým , sebep sonuç gerek yok..
sportif hisse bunlar..
baþka arkadaþlar da dün yazdý , tspor alanlar kaç yýl taþýr diye..birde bedelli ittirirler (gsray tahtasinda kesin olacak) , taþý dur tasiyabilirsen..
ben ilk bu kaðýda girdiðimde 3 kiþi vardý buraya yazan , 7.50 iken yüzüne bakmayan ky , 22 TL den fener alýyorsa veya 9 TL den Trabzon , ne diyeyim ; Allah kolaylýk versin..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
ne olursa olsun.23 nerde 17 nerde 1 gun içinde..rulette bile bukadar olmaz....Bu iþlerin kulüplere ne faydasý var...
Yer Ýmleri