1 araba parasý kazanacakken 1 teker parasýna fit olmak budur iþte.
herþey nasip kýsmet arkadaþlar.
saðlýk olsun
1 araba parasý kazanacakken 1 teker parasýna fit olmak budur iþte.
herþey nasip kýsmet arkadaþlar.
saðlýk olsun
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamý kafadan salladýðým þahsi paylaþýmlardýr.
endeks de 115.000'lere düþtü.
fener 16.39 -%15
Son düzenleme : bababazil; 20-02-2020 saat: 16:41.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamý kafadan salladýðým þahsi paylaþýmlardýr.
Ýblibe muhalifler girmiþ...
Muhtemelen peþine de biz gireeriz. Bundan önce ki tüm operasyonlarýmýz böyle olmuþtu.
Hafta sonu da araya girer. Tahminim yarýn öðleden sonra belki pazartesi toparlamasý lazým kaðýtlarýn.. bi aþaðý atým caný daha da olabilir kaðýtlarýn...
Bu 4. Ya da 5. Operasyonumuz. Artýk piyasalar da buna hazýr ve alýþtý..
Fakat ilk zamanlar bu tip aþaðý basýyorlar borsayý , dolarý da çýkarýyorlar bu panik zamanlarý...
Þu an borsa; operasyonu fiyatlýyor.
Aslýnda Fener tam alým yeeirime gelmiþ. 22.40 dan 16.20 ler muazzam marj. Lakin takýmma ve hakeeme güvenemiyorum. Yine bizimkiler boþ kaleye atamaz sa hakem ve Var lehümize olanlarý esgeçip, aleyhte olanlarý verirse diye elim almaya varmadý. Ama fiyat çok iyi yeede bence.
Lakün gs yi yenersek, Ts de bjk ye yenilirse þampiyonluk hayalleri tekrar baþlar. Ýnþallah yeneriz.
Allah ordumuza güç ve kudret versin.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
bu arada gs maçýna fanatik galatasaraylý halil umut meler atanmýþtý,
https://m.takvim.com.tr/galeri/spor/...ari-takimlar/8
halil umut meler ile gs 12 resmi maçta hiç kaybetmemiþ. 10 galibiyet 2 beraberlik almýþ.
var hakemi abdülkadir bitigen de galatasaraylý,
https://www.mynet.com/super-lig-de-h...yspor#16062749
kadýköyde taraftarýmýzýn da desteðiyle tüm fener düþmanlarýný üzecek bir sonuç almamýzý temenni ediyorum.
Merak ediyorum,
Hala Ali Koç 'u savunan var mý bu forumda ?
YTD.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !
6 Ay önce hisse 8 iken 22 hedef demiþtim kimse inanmamýþtý.Bugün hedefi görmüþ.Umarým bekleyenler epey kazanmýþlardýr.
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri