11.50 üstünde kapamasý bu günkü tek tesellimiz OLSUN. Kulüpten güzel haberler geldikçe hisse olmasý gereken 2. ... rakamlara ulaþacaktýr. Al sat turþusunu kur tavsiyesi deðildir
11.50 üstünde kapamasý bu günkü tek tesellimiz OLSUN. Kulüpten güzel haberler geldikçe hisse olmasý gereken 2. ... rakamlara ulaþacaktýr. Al sat turþusunu kur tavsiyesi deðildir
1.Teknik Direktör Deðiþimi(Yarýn ya da bu gece açýklanýr)
2. TS galibiyeti veya beraberliði(Yarýn akþam)
3. Eurolig Kýzýlyýldýz maçý (4 Mart)
4. Süperlig Denizli Maçý (7 Mart)
Kýsa vadede buralardan gelecek güzel sonuçlar hissede güzel fiyatlar görmemizi saðlayacaktýr.
Bunlarýn yanýnda SOCAR anlaþmasý kaymaklý ekmek kadayýfý olur.
Yatýrým tavsiyesi deðildir, Ben Fenerbahçe aþýðýyým...
VIA_A1_1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ali koç geldiðinden beri 1 milyar liradan fazla sponsorluklar dolaylý veya direk kulübe katký saðladý.
Aziz y. Ýse en yakýn rakibinden 2 þampiyonluk önünde 13 mly dolar borçla kulübü aldý 2 þampiyonluk geride 620 mly euro borçla kulübü býraktý.
Sosyal medyada çýkan a.yýldýrým övgülerine hayretle bakýyorum. Bu Ali koç enkaz devraldý elbette çok büyük hatalarý oldu comolli gibi Ersun gibi skimani frey benzia vs gibi
Ama aziz gibi gökhaný caneri Tuncay Serhat appiah Alex vs elinden çýkarmadý
Bu nedenle ben Ali koça ve lobisine güveniyorum. Bu borçlarýn Fenerol fenerium vs taraftar gücü ile ödenemeyeceði belli oldu. Bu nedenle Ali koç bugün dünya çapýndaki gücüyle dev bir sponsorluk patlarsa sürpriz olur mu? Artýk Koç ailesi için bu mesele onur meselesi oldu. Sýrf sportif düþünmeyin. Ýktidarla olan inatlaþmalar vs. Bu nedenle kesinlikle kulübü düzlüðe ekonomik olarak çýkaracak bir hamle bekliyorum. En kötü borsadaki fiyatlar yukarý çekilip hisse devri bedelli vs. Sürprizler olacaktýr. Ben Ali koça güveniyorum bizim için büyük þans olduðunu hala düþünüyorum
Ha bu arada alçak ******** fetonun kumpasý olmasaydý hakemler vs ile 3 kez þampiyonluðu son maçta rakiplere vermeseydik belki aziz yýldýrým için þimdi farklý konuþuyor olacaktýk
Yazdýklarýnýn bir kýsmýna katýlýyorum . Ersun yanal hatasý ali koçun degil taraftarýn hatadýdýr . Sosyal medyada paralý silahþörler ve kepazelik . Ali koç ersunu göndermedi seyirci gönderdi . Hakemle çok oynadý .Ali koç þu an alman teknik direktör istiyor bu kesin . Ali koçun hatasý hocaya toz kondurmamak oldu . Benden bulmasýn allahýndan bulsun dedi . Ve taraftar teknik direktörü öptü . Ersun yorumculara göre takýmý sattý . Ben yarýnki maça çýkmamasý taraftarýyým . Fenerde bedelli olurmu ben bekliyorum sahsen . Trabzon bedelli yaptý . 0’85 gördü þu an 6 lý seviyelerde . Hisse istenilen yere gelirse bedelliden korkmaya gerek yok . 5 gaymesi olanlar düþünsün . Hissenin düþmesi mesele deðilde moral bozdurmak yatýrýmcýnýn elinden 3 krþ emek hýrsýzlýðý haksýz kazanç saðlamak isimlerinden önce ailelerini adlarý ile anýlmak isteyenler olunca , karekter meselesi . sadece þunu diyesim geliyor Fener yen þu trabzonu hemde 3.1 olsun hem intikamýný al hemde yatýrýmcýyý sevindir . Hisse 1 lirada olsa bu senenin seneside var 4 ay borsa için uzun sayýlmaz . Ziraat kupasý gelir bedellide olursa 70 olmamasý için sebep yok .
Adam þanssýz,futbol tecrübeside yok,enkaz devir aldý kolay deðil,neyse bunlar düzelirde,yatýrýmcýyý anlamak mümkün deðil,hisse 6 dibini bulmuþ,oradan 22 üstüne atmýþ,hisseye ve Koça lanet okuyorlar,%300 kazandýran bir hisse hiçte kötü sayýlmaz,devamlý belirtirim,dipteeen alacaksýn arkana yaslanacaksýn,olay bu kadar basit.Þike olayý Fetoþ falan hikaye,esas onu þýmartanlara sormak lazým,þu an þýmartanlar ülkede Ali Cengiz oyunlarýna devam ediyor,5 misli dýþ borç,dýþ politikada çuvallama,yargýnýn yerlerde sürünmesi vs,hal böyle olunca mecbur hisseyede yansýmasý oluyor,iþte o zaman borsada uyanýklýk devreye giriyor![]()
ANKET-BIST100 Endeksi'nin yükseliþle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan
tahmini +1.038, ortalama tahmin ise +1.370 oldu.
Foreks'in 36 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +3.100 puan olurken, en düþük beklenti +204 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan 36 analistin tamamý pozitif açýlýþ tahmininde
bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 1.316,22 puan artýþla 107.309,87
puandan tamamlamýþtý.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým
uzmanlarý neslihan.koroglu@foreks.com adresine baþvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +1.038
Ortalama : +1.370
Maksimum : +3.100
Minimum : +204
Katýlýmcý: 36[(+36)(-)0]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(03/03/2020 - 09:22:55)
"Sýçtý Cafer bez getir" modunayýz.
Fener çýktý sahaya, topu dikti havaya, bunu gören hamsiler baþladý oynamaya, ya ya ya þa þa þa Fener Fener çok yaþa. Trabzon düyayý yener Fenere gelince mum gibi söner.
Hep çocuk kalsaydýkta bu borsaya bulaþmasaydýk.
Yer Ýmleri