senin dünyadan haberin yok bilader, kârdan bahsediyorsun ama FENER'in sermayesinin tümünü yitirdiði gibi 626 milyon tl de EKSÝYE geçtiðini bilmiyorsun, özsermaye 626 milyon tl eksidedir, geçmiþ sportif a.þ. zararlarý 1 milyar tl ye dayanmýþtýr (dernekten bahsetmiyorum sadece dportif a.þ. den yani FENER'den bahsediyorum), sermaye çoktaaan sýfýrlanmýþtýr, KAP'ta FENER'e týkla ve bu rakamlarý içeren bilançolara bizzat bir göz at ve ondan sonra kârdan bahset
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Sen ne için satmadýn biliyor musun? Hayal dünyasýnda yaþadýðýn için satmadýn. 50 tl yi telaffuz ettiðine göre FENER'e 5 milyar tl deðer biçiyorsun ha? Diyecek bir þey bulamýyorum, sadece helal olsun diyorum. Sermayesini tümüyle tüketmiþ, sermayeyi tükettiði gibi 626 milyon tl de eksiye geçmiþ, geçmiþ zararlarý 1 milyar tl ye dayanmýþ bir sportif a.þ. ye 5 milyar tl deðer biçen birine helal olsun denir baþka bir þey denmez.
FENER ve BJKAS bilançolarý sermaye artýrýmýna ihtiyaç duyuyor. Tüm sportifler sermayelerinin tümünü kaybetmiþ durumdadýr, özsermayeleri de ciddi þekilde eksidedir. Burada derneklerden bahsetmiyorum, sadece borsaya kote sportif a.þ. lerden bahsediyorum.
30 Kasým 2019 itibariyle:
FENER: 99 milyon tl olan sermaye tüketilmiþ, özsermaye eksi 626 milyon tl, geçmiþ zararlar 924 milyon tl
BJKAS: 240 milyon tl olan sermaye tüketilmiþ, özsermaye eksi 966 milyon tl, geçmiþ zararlar 1 milyar 206 milyon tl
Tüm sportifler arasýnda mali durumu en kötü olan iþte bu 2 sportiftir (BJKAS FENER). FENER sermayesini tükettiði gibi 6 katýndan fazla da eksiye geçmiþ durumda. Bu 2 sportif bedelli sermaye artýrýmýna ihtiyaç duyuyor çünkü özsermayeler ciddi meblaðlarda ekside, ayrýca geçmiþ zararlar kalemi de rekor seviyede. Ana ortak olan derneðin elinde bedelliye katýlacak kaynak olmadýðý için þimdilik bundan imtina ediliyor diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri