Sanýrým cehennemin dibinede kadar düþecek þeref yoksunu hisse
Sanýrým cehennemin dibinede kadar düþecek þeref yoksunu hisse
nereye kadar düþeceðini kimse bilemez.
bu kaðýt 8 yýl önce 30 dolar seviyelerinde iþlem görüyordu. o zaman 1-2 dolara inecek desen gülerlerdi
ben 2 yýldýr burada fener dahil tüm sportiflerin önümüzdeki yýllarda 1 dolarýn altýna çekileceðini yazýyorum. ve bazen tepki de görüyorum. inþallah ben haksýz çýkarým da 5-10 yýldýr bekleyen kardeþler gene 20 dolar 30 dolar seviyesini görür!
o zaman alanlar, sonra ali koç'a ve sosyal medyada yazan kurnazlara güvenip bedelliye girenler, uzun vade fener veya herhangi baþka bir spor hissesi alanlar korkunç zarar yazdýlar.
en büyük darbeyi gs hissedarlarý yedi. kongreyi bastýlar, gs maðdurlarý diye site açýp, eski baþkanlarý ünal aysal hakkýnda 'nitelikli dolandýrýcýlýk ve manipülasyon' suçlamasýyla dava açtýlar. tabi ki bir sonuç elde edemediler. % 400'lük ilk sermaye artýrýmýnda hisse fiyatý 217 iken hisse fiyatý 70'e düþtü. ikincide % 300 lük arttýrýmla 17'ye düþtü. o ara bunu savunan bir takým adamlar peydah oldu ki meþhur ters indikatörümüz de bunlardan biridir. hissenin çok rahatlýkla 300 liraya gideceðini yazdýlar. yazýlar hisse. net arþivinde duruyor. isteyen bulur, okur. bunun kulüp için çok süper olacaðýný yazýp binlerce adamýn batmasýna sebep oldular.
gs'dan sonra en büyük darbeyi fener yedi. gs en azýndan c.l'de çeyrek finale filan çýkmýþtý. bizimkiler 12 senedir þampiyonlar ligine gidemiyor. bedelli paralarý adil rami ve silimani gibi ne idüðü belirsiz takoz adamlara gitti.
kuþçu gibi bende th'nin hisseyi olumsuzlamasýna olumlu bakýyorum.
þu an 15-20'den girenleri döküyorlar.
biraz daha geri çekilirse ben de kaðýda gireceðim. spekten bir kýl koparsak kârdýr.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamý kafadan salladýðým þahsi paylaþýmlardýr.
kuþçuya da pes sana da, hisse 22.40 dan 9 tl ye %60 göçmüþ ama "TH'nin olumsuz bakýþ açýsý" hala fiiliyata dönüþmemiþ, ha? Hisse illa da 0 a mý düþmeli TH'nýn haklý çýkmasý için? Madem %60 lýk bir düþüþ sizi kesmiyor, "TH haklý çýktý" demeniz için % kaçlýk bir düþüþ olmalý acaba? %100'lük bir düþüþ mü bekliyorsunuz? Sizinkisi über acemilikten de öte bir þey, söyleyecek veya sizleri tanýmlayacak bir laf bulamýyorum.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Sagolasin Th abi.
Ama senin þu hesaplarýn beni üzüyor. Yanlýþ hesaplarýn dememiz daha doðru. Sen bizden daha iyi bilirsin hesabýn nerede yanlýþ olduðunu.
Sonuç olarak piyasa deðeri 145 milyon dolar kapanýþa gore. Az daha düþsün, bnm açýmdan sorun deðil. Ama hala, 100 milyon altýna düþeceðine inanmýyorum. Yönün yukarý olacaðýný düþünüyorum sana güvenerek. Bu düþüþün de meydaný boþ bulanlarýn, vurdukça vurmasý olarak görüyorum.
Sana güvenim sonsuz abi. Sen olumsuzluða devam et bence. Bu arada, üzgün abi havadan sudan konuþmaya davet ediyor seni diðer tarafa. O tarafa da bekleriz abi, ne de olsa hanciyiz o tarafta.
Birde seni dinlemeyip halkb aldým grafiðine güvenip. Oradan da zararým var. Grafik ile senin olumlu konuþman arasýnda gittim geldim, grafiðe güvendim. Sonuç malum![]()
SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
teþekkürler abi,
doðrular ve yanlýþlar yoktur, sadece yorumlar vardýr.
sen kýrmýzýya bakarsýn kan görürsün ben kýrmýzý görünce aklýma gül gelir. velhasýlkelam, doðru ve yanlýþ izafidir.
über acemi tanýmlamana þapka çýkarýyorum. makro ekonomi bilginin bizden üstün olduðu da aþikar. ama ne borsada ne reel ticaret hayatýnda eðitim sökmez. sen defter deðerine, bilançoya bakarsýn hep kaybedersin, sosyal bilimler mezunu iþsiz talebe balinanýn birinin kuyruðuna takýlýr, kazanýr.
sen bunu idrak etmekte zorlanýyorsun. teori ayrý pratik ayrý. burasý istanbul borsasý! baþka yere benzemez.
kendimden çok daha bilgili senin gibi bir þahsiyet büyük laflar edip, kendisi bibi düþünmeyen herkesi cahil ilan edip devamlý para kaybederken, benim hem de trade yaparak para kazanmam, açýkcasý egoma tavan yaptýrýyor.
o kadar kasmaya gerek yok.
borsanýn kralý olup tepesine de çýksak neticede oturacaðýmýz yer gene kýçýmýzýn üstüdür
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamý kafadan salladýðým þahsi paylaþýmlardýr.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satýcýlý bir baþlangýç yapmasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan
tahmini -700, ortalama tahmin ise -977 oldu.
Foreks'in 39 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +2.376 puan olurken, en düþük beklenti -7.680 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan 39 analistin 8'i pozitif, 31'i negatif açýlýþ
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 2.461,51 puan düþüþle 101.062,51
puandan tamamlamýþtý.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým
uzmanlarý neslihan.koroglu@foreks.com adresine baþvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : -700
Ortalama : -977
Maksimum : +2.376
Minimum : -7.680
Katýlýmcý: 39[(+8)(-)31]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(11/03/2020 - 09:19:12)
Arkadaþlar jo var mý
Yer Ýmleri