8.10 civarý verdim ben , 7.40 düþmüþ bý sure sonra..
7.44 e yazdým vermedi , 7.78 / 80 den sattiklarimi yerine koydum , az önce bý daha sattým 8 den..![]()
8.10 civarý verdim ben , 7.40 düþmüþ bý sure sonra..
7.44 e yazdým vermedi , 7.78 / 80 den sattiklarimi yerine koydum , az önce bý daha sattým 8 den..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Play off hisseyi uçurur deðil mi
Burdaki hiç kimse sizlerin nerden alýp sattýðýyla zerre kadar ilgilenmiyor .Þirket olmasý gereken yerd3n %50 aþaðýda iþlem görüyor. Hepsi bu .
8.44 olmuþ ya bu..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
birde þöyle düþünün, sabah siteyi açýyorsunuz haber ve fýrsatlar var mý diye yeni mesajlardan fener baþlýðýna giriyorsun yorumlar da ne mi var
-nalet olsun sana
-bu ne biçim kaðýt %50 aþaðýda
-defol koç.
arkadaþlar burasý aðlama duvarý, chat sitesi deðil, bilgi paylaþýmý yapýlan, fýrsatlarýn deðerlendirilmeye çalýþýldýðý, ön görülerin paylaþýldýðý sitedir. burasý borsa duygusallýða yer yok, refaba abimizin yorumlarýndan cesaret alarak birkaç trade daha yapma imkaný buldum teþk ler kendilerine, bunun saygýyla vs. alakasý yok, amacýndan saptýrmayýn. benýmde zararda olduðum dönemler kaðýtlar oluyor giripte kimseye laf söyleme hakký görmedim, teþk ler.
men dakka dukka
8.49 deðmesii yaptý,zaten beirtmiþtim,8 peþi 9,zaten 9 üstünde yokum...Gerçi diðer sportifler uçtu yine düþtüðü yere göre,TS baþý çekti yine,zaten o düþerkende diðerlerini etkiledi...neyse borsada akýllý yatýrým herzaman kazandýrýr.
Yer Ýmleri