BJK tabana yapýþýp sonra bozuldu,1.77 tabandý 1.88...GS tabanda 2.22...TS tabana doðru gidiyor tabaný 3.09...bu ise devreyi kesti,ama onlarda devre kesilmedi,bunda kesilti %4 ile![]()
BJK tabana yapýþýp sonra bozuldu,1.77 tabandý 1.88...GS tabanda 2.22...TS tabana doðru gidiyor tabaný 3.09...bu ise devreyi kesti,ama onlarda devre kesilmedi,bunda kesilti %4 ile![]()
Arkadaþlar dünyada inanýlmaz bir belirsizlik hakim süper güç liderleri dâhil hepsi karamsar biz ler ise bu belirsizlikle beraber bir þeyler olurda zararýmýzý çýkarmanýn beklentisindeyiz.Þahsim adýna bir supriz olurda asi filan bulundu haberi gelirse amenna yoksa gerçekten durumumuz çok ciddî ya zararý göze alýp satacaz yada boyle kurbanlýk koyun gibi bekliycez ben bekliyorum çünkü zararým çok fazla.Tradeci arkadaþlar gibi cesur deðilim ki zararýn bir kýsmýný çýkarayým bilmiyorum açýkçasý önümüzü çok ferah görmüyorum. Yinede rabbimden ümit kesilmez.
8.55 yaptýrýp 8.40 þu an,bakalým oyunun kuralý nasýl çalýþacak.
Spk bu haraketleri mutlaka degerlendiriyordur korkarým brüt takasa filan girer se ???🤔😔
Ýþin rengi bugün diðer sportifleride etkiledi,peki onlar %100 yaparken bu neden %40 yaptý ?...neyse takibe devam,sadece bu hissede bugün duraksadým,diðer hisselerimin durumu iyi+3 hissem tavanda.
Sayýn refaha fenerde uzun vadede beklentiniz maksimum ne kadar?
Sayýn Ali KOÇ fenere sahip çýk en azýndan defter deðerinde tut hisseni biz ky ler ülkemizin bu zor günlerinde yapacaðýnýz bu kýykýyaðý uzun süre unutmayýz.
9 þu an,orayý aþarsa 10,geri gelirse 7.50,virüs olayý azalýrsa 12...temmuza kadar duraksama dönemi lig biterse,diðer sportifler lig bitiminde kesin aþaðýya inecek,iþte bundada bilinmez denklem+piyasa hepten bozulursa,zaten virüs ekonomiyi çok yýprattý,zaten ypranmýþ bir ekonomimiz vardý hükümet politikasý yüzünden o zaman piyasa sað selamet,artýk kime emanet...ytd.
Yer Ýmleri