Ulen spekmisiniz ne,2100 puan marj hareketim var,çok düþürseniz 6 yapar,sýkýysa düþürün bakalým,ama önce 7.99 stoplossum var...ytd.
Ulen spekmisiniz ne,2100 puan marj hareketim var,çok düþürseniz 6 yapar,sýkýysa düþürün bakalým,ama önce 7.99 stoplossum var...ytd.
Diðerleri tavanlarken buda en fazla 8.80 yappmýþtý,onlar dibe oturdu,buda kazýk baþýnda oynaþýyor hiç pirim yapmadan.
3 gündür bir sancýsý vardý,bu sancý neydi bilemiyoruz,diðerlerine göre satýcýlýydý,8.30 yaptýðýnda diðerlerinide aþaðýya çekti,onlar hepten bozulduðu an buda fýrsat diye 8.13 gösterdi,bana göre dahada aþaðýdan toplama hesaplarý geliyor aklýma,bunun baþka izahý yok,geçen 8.02 deðmesi yapmýþtý,bugün 8.13,þu an 8.25,bakalým kapanýþ nasýl olacak,hedefim tekrar 9...ytd.
Not,endextede þu sýralar düzelme var !!!
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
50'den fazla kaðýt takibimde,çoðu tavan çekti postaladým,þu an 3 kaðýdým var tavanda,bu trade imkaný tanýdýðý için takýlýyordum,stoploss 7.99,geride belirtmiþtim,amacým 8'e kadar toplamaktý ve öyle yaptýk,8 altý bana sarmazdý,geçen seferkinin yarýsýný 8.04 cývarýndan vermiþtik,peþi malum 9 üstü ve defalarca 9-8.60 arasý gelgit,zaten 9 üstünde yokum,diðerlerde macera þampiyonluk,bunda bir halt yok,sadece çok düþtüðü için damlýyorlar,yani aðýrlýk ortalama peþindeler,bana göre ortalamasý 9...ytd.
Tam 8 deðmesi yaptý,önceki 8.02,iþte bu rakam çok önemli destek için,altý zaten þelale 7.50...ytd.
Diðerleri %50-100 arasý pirim yaptý,bu pek yapmadý,neden düþürüyorlarki ???,bekleyelim bakalým.
Hacim TL :
5.297.415...iyi hacim,sanýrým bunu satýcý yapmadý !!!
Hacim Adet : lot
649.056
Yer Ýmleri