Guanydin. Bugun hareketli baslar, sonra toparlar diye dusunuyorum. Bakalim hayirlisi, sabir sabir sabir
Guanydin. Bugun hareketli baslar, sonra toparlar diye dusunuyorum. Bakalim hayirlisi, sabir sabir sabir
2 üye 1 ziyaretçi. seni beni sildik 1 kiþi kaldý. onu da kandýrýp elinden mi alacaðýz hissesini
dursun zaten kimse kalmamýþ.
Yatirimda sessizlik guzeldir. Yurtdisindan satis dalgasi gelmedigi surece ve sabredebilirsek, sportif hisseler arasinda hem teknik hem beklentiler acisindan en pozitif hisse oldugunu dusunuyorum. Yeterki son birkac sezondur yapilan hatalardan ders cikarilsin. Taraftarliktan dolayi, belki cok iyimser dusunuyorum ve gecmis seneLerde yanildigim gibi yine yanilirim. Bekleyip gorecegiz insallah
Böyle bir takým görmedim,
oynamasýnlar daha iyi, 2 yýldýr rezil ettiler takýmý...
takýmýn her kötü sonucu hisseye negatif etki ediyor...
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, yatýrým konusunda kimseye de güvenmeyin...
Fenerbahçe yönetiminin de teknik kadronun da sportif direktörün de ta a.k.
Mallar ordusu birlikte rezil takýmý daha rezil ediyorlar.
Rodrigez ozan h.ali dýrar jailson þiþirilmiþ muriç tolga gibi her seferinde illet ettiren adamlar ile bir b.k olmayacaðýný bile bile ayný kadro ile farklý sonuç bekleniyor.
Elinde alt yapý gençler var oynatmadigin yedeklerin var biraz da bunlara el at zaten ligi bitirmiþsin gençleri kazan onlar oynasýn beðenmediðimiz terim kadroyu gençlerle dolduruyor.Cesaretsiz aptal idareciler kulübe en büyük zararý veriyor.
Bir konuda aykut Allah seni bildiði gibi yapsýn Alex ý harcadýðý günden beri bu takým kendine gelemedi ne kadar Fenerbahçeli olduðun deðil Fenerbahçe ye ne ne verebildigin önemli sen takýmýn geleceðini kaprislerin uðruna yok etmiþ birisin.
Þu anda ligde en güzel topu Erol Bulut oynatýyor. Yönetimin aklý varsa Erolu getirir ve onun istediði kadroyu oluþturur. Galatasaraya fulbol dersi verdiler bugün. Takým 90 dakika oyundan hiç düþmedi kollektif fulbol oynadý. Alman disiplini makinanýn çarklarý gibiydi hepsi.
Sayýn Ali Koç Erol Bulut'u getir. Baþka macera arama. 2 senedir taraftarý ve hissedarlarý üzdüðün yeter. Bu sene son þansýn ona göre...
Rodrigues Allah seni bildiði gibi yapsýn.
O pozisyonda topu tavana çakamadýn ya, bütün ky þimdi senin kulaðýný çýnlattýk.
Ne diyeyim ki þu sezon herkes birbirine ikram ediyor,
hiç hesapta olmayan Alanya da girdi potaya.
Ne desek boþ artýk...
Haftasonu yine kan gövdeyi götürür
Sivas bize geliyor
Ankaragücü gs ile oynuyor ve Ankara’nýn havlu atma maçý
Antalya/Alanya eðer Antalya yatmazsa ki ts þampiyonluktan etti Tamer Tuna ben geldim diyor
BJK yarýn ki Kasýmpaþa’yý kazansa bile haftasonu Malatya deplasmanýna gidiyor ki Malatya da düþmemek adýna 3 puan almak zorunda
Biz Sivas I yenelim haftasonu çok coþku olur
Ama yine söylüyorum bizim hedefimiz Cl deðil Avrupa bile çok bu kadroya bu beceriksiz þablona ki Rodrigez atsa þimdi Cl rahat rahat hesaplýyor olurdu bu kazmalar ordusu
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri