Insallah guzel bir hafta olmasi dilegiyle, herkese iyi haftalar
Insallah guzel bir hafta olmasi dilegiyle, herkese iyi haftalar
15.21 maliyetle fener kazýðý yedik, hiç hoþuma gitmedi bir TS'liolarak..
Ýnanýlmaz bir hisse %33 prim yaptý bu ay, þampiyonluk fiyatlamasýnýda geçti bu...
Bugünkü artýþ bana enteresan geldi, bi kaç post önce yabancýlarýn son bir ayda hisse almaya baþladýðýný yazmýþtým, ama bugün çok fazla yabancý çýkýþý olmasýna raðmen kaðýt artýþta, nasýl bir oyun oynanýyor anlamýþ deðilim.
VIA_F1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Credit ve Diðer yabancýlarýn Trader larý Fenerbahçeli galiba)))
Sýfýr bonservisli Tiam ve
Ajanslar tarafýndan kesin geliyor denen Sosa teansferi sonrasý Coniyler alýma geçmiþ)))
Þaka bi yana,
Komolliden yediðimiz kazýklarýn çöp topçular, boþa giden bonservislere bakýnca
Yönetim bu sene harikulade iþ çýkarýyor. Bonservis vermeden düþük maaþlara çok iyi kalite bilindik soru iþareti olmayan topçularý çok düþük maaþlara alýyorlar.
Efsane kadro kuruluyor.
Valla onu bunu bilmem, Ülkemizde ekonominin canlanmasý için bu sene Fenerbahçenin þampiyon olmasý lazým.
Rahmetlinin dediði gibi, Fenerbahçe bolluk berekettir.
Bu yüzden artýk Fenerbahçe limit þu bu hakem vs lerle engellenmemeli.
Eðer Fenerbahçe seneye þampiyon olursa, ekonomide canlanma olmasa ben biþey bilmiyom.. görüceksiniz, Fenerbahçe þampiyon olursa Ülkede günlerce bayram havasý ve harcamalar ve ekonomik canlanmayý...
Þimdiden bile Fenerium lar týka basa dolu, internetten sadece 4-5 gðnde 50 bine yakýn forma satýlmýþ.
Sosa gelirse oooo
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
Tum spor hisselerinde sorunlar cok ama cok buyuk. Pandemide tum bunlarin uzerine tuz biber ekti. Uefaydi federasyondu pandemiydi gelecek bir kotu haber herseyi alt ust eder
Asla yatirim tavsiyesi olmamakla birlikte, yok ben spor hissesiz yapamam diyenler icin, fenerden baska hisse goremiyorum.
Hissenin gecmisine bakin. Nerelerden nerelere geldi. Beklentiler belli. Secim oncesi baskanin son sezonu. Hersey olabilir
Ama dedigim gibi riskte okdr buyuk. Hersey olabilir. Biz KYler olarak dikkat etmeye devam edelim. Alin terimizle zar zor kazandiklarimiza sahip cikalim
Asla YTD
Yer Ýmleri