ts. u. bir ay önce portföyden çýkarýp . üç büyüklerle yola devam diyerek topladýk bakalým.......
ama maþallah þampiyonlar ligine beþiktaþ deðil de . sanki fener gidecek gibi diri duruyor . bizim beþiktaþ da týk yok yahu.
Y.T.D
ts. u. bir ay önce portföyden çýkarýp . üç büyüklerle yola devam diyerek topladýk bakalým.......
ama maþallah þampiyonlar ligine beþiktaþ deðil de . sanki fener gidecek gibi diri duruyor . bizim beþiktaþ da týk yok yahu.
Y.T.D
Bu hareketler için erken deðilmi... Lig baþladýda býzým mý haberýmýz yok..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Ali Koç piyasanain kurdu.öyle kolay kazandýrmaz bence. Ani hareketler olsa bile geri çekilip biktirmaya çalýþýr.pandemi sonrasý Tspor çanak kulp yapmýþtý. Fener de yaparsa tadýndan yenmez. Ama ben þu aþamada olacaðýný zannetmiyorum. Asla ytd
16.56 da zorlanacaðý belliydi. Geçebilecek mi bakacaðýz . RSÝ de biraz þiþti açýkçasý. Geçerse 19.30 lara kadar alan boþ. Asla Ytd
Bu sene fener senesi olur inþallah ama sportifler tehlikeli . Tspor hissesi 10 a katladý . Çakýldý . Gitti paralarým, keþke bu kadar aç gözlü olmasaydým yazýlarý okudum. Ýnþallah kazanýrýz. RSÝ 70-75 geçti mi satarým . Kuralým budur. Basit ama iþe yarar. Fener 16.50 de RSÝ 70 oldu ve 16.56 geçemedi sattým. Bazen terste kaliyorum ama yapacak birþey yok. Geçen sene 22 den satmayanlardanim . Sonra Ts den zararý çýkardým. Borsa kumar olmuþ.Dikkatli olalým ortaklar. Herkese bol þans . Ytd
Geçen yýl ts Haziran da 0.90 idi Eylül gibi 1.5 larý gördü sonra her kazanýlan maç her þampiyonluða giden hamle yüzde 5/6 haftalýk kattý takýma
Fenerin bölünmeden sonraki hisse deðeri dolar bazýnda 17 dolara tekabül ediyordu ama Þike baþarýsýz yönetim vs vs takýmý ve hisseyi bu hala getirdi
17 dolar gün itibari ile 100 TL civarý ama bu rakamlar olmasý için þampiyonalar ligi direk gelmeli
Fenerýum þuan týklým týklým birde þunu düþünelim 4.yýldýz ile birlikte tüm ürünlerimiz çöp olacak ve sil baþtan 4.yýldýzlý formalar ürünler dolduracak dolaplarýmýzý o zaman asýl para basacak
Þuan diri olmasýnýn nedeni o günlerin hayali.geçen sezon þubatta 27 lere deðdi eðer potada olsa idi son haftaya kadar ordan 50/60 lara giderdi ama patladý ligde
Þuan þampiyonluk 4.yýldýz Özlemi fiyatlanýyor.az önce sinan gümüþte geldi sosa Ýstanbul a indi.eylül itibari ile takým vura vura gitmeye baþlarsa çokkkk fincan kulp bekleyen olur...
Ama aksi durumda takým patlarsa seneye haziranda yine 10/15 arasý 4.yýldýz hayali kuruyor olur ayný þeyleri yazýyor olurum
Ama o sene bu sene çünkü Mayýs ta kongre var hem baþarý hem hisse deðeri ile kulübün ülkedeki deðeri ve dünyadaki deðeri konuþulacak bunun için de hissenin ciddi rakamlarda olmasý gerekiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri