Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Ben çýktým arkadaþlar allah bereket versin.
VIA_F1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayrýný görün, kýsada hýsse prýmlý ama lig henuz baþlamadý.. Düzeltme yapabýlýr ancak lýgýn baþlamasýyla futbolu býzý hayal kýrýklýðýna uðratmazsa bambaþka fýyatlamalar olur.. 11 Eylül de lig baþlýyor.. Transferde en saðlam gýden takým fb, antrenörde iddialý.. Eðer olursa lýgin sonuna doðru 1 mýlyar dolar pýyasa deðeri hedef olur beným için..ayrýca gelebýlecek iyi sonuçlarda býst endeksi düþüþte olsa býle fener býzý bu düþüþten koruyabýlýr.. Hayýrlýsý..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Fb nin pýyasada ki lot adedý 32 milyon diðer kulüplerden en yakýn TS oda 115 mýlyon fb nýn neredeyse 4 katý.. Sportiflerde en sýð senet fb, dip not olarak bulunsun.. Yarýn senet düþebýlýrde yarýný deðil en az 2 ay sonrayý hesap etmek lazým..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Fýyat olarak ayný olmasýda mumkun deðil.. Sýð tahtalarý istedýklerý fýyatlara sürmelerý çok daha rahat olur,kastým buydu.. olurmu býlýnmez tabý.. Herþey gelebýlecek baþarýlara baðlý.. 115 mýlyon hýssesý bulunan TS u 1 e 10 gýbý fýyatladýlar.. Sportýf baþarýlara ilave olarak býrde arsa beklentýsý var.. Futbolda baþarý saðlanýrsa arsada önemlý býr hýkaye olabýlýr fener için.. Ama kýsada prýmlý senet buda býr gerçek.. Ben aldýðým senetlerý tutup lýg baþlangýcýný görmek istýyorum.. Ýnþallah yanýlmayýz..
Yer Ýmleri