Fener hissesini 14 lerden almadým,GS da idim.O zaman GS deðil,FB alsaydým çok daha karlý olacaktým ama þu halimize de þükür.Gs da çok güzel pra kazandýrdý bana ....!!!!
Fener hissesini 14 lerden almadým,GS da idim.O zaman GS deðil,FB alsaydým çok daha karlý olacaktým ama þu halimize de þükür.Gs da çok güzel pra kazandýrdý bana ....!!!!
Reis senýn tarzýn bu,saygý duyuyorum.. Mesele para kazanabilmek kazanýyorsan sorun yok.. Buda kimseyi ilgilendirmez.. Seni seviyoruz tatar herþey gönlünce olsun..
Bu sene fener senesi not et býr kenara bu fiyatlar býle benim için uygun fiyatlar param olsa daha da alýrým.. TS un 10 tl yý fýyatladýðý borsada fener kaç tl yý fiyatlar sen düþün.. TS un 1/4 ü kadar hýssemiz var.. Özellik son olarak TS aleyhine verilen karar da çok þey gizli iyi okumak lazým.. Federasyondan talep edilecek yuklu miktarda tazminatlar söz konusu.. Tabý bunlar benim düþüncem!!!.. Aman diyim kýmse inanmasýn!!!!.. Hisse 9 tl den buraya geldi rýsk buyuk..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Bu sene spor yýlý olacak gibime geliyor. Tatar iyi kazanýyorsun ayný zamanda seni takip ediyorum
Know tahtada çok sert hareketler olmakla beraber kasýtlý davranan kurumlar var þuan mercek altýnda hepsi ceza gelebilir. Ayný anda satýp sert bir þekilde hemen toplanýyorsa sýkýntý büyük izin veren varsa bu duruma çok baþý aðrýyacak
Alan satan garanti anlaþmasý yapmýþ . Yukarýdan satan bir sonraki turda yine yukarýdan alýyor böyle paslaþarak günlük haftalýk ve aylýkta garanti kar için akýllýca iþ yapýyorlar. Yani piyasa aniden bozsa adil kazanç ortaya çýkmýþ olacak
Ali Koç bile hisse almýyorsa þuan baþka bir þey demiyorum . Belki malý toplayan Býyýklý o . Sadece varsayým benimkisi
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri