düzeltme yapmaya bile tenezzül etmeye gerek duyulmayan bir tahtada yaptýrým olacaðý ihtimalini vermiyorum.
düzeltme yapmaya bile tenezzül etmeye gerek duyulmayan bir tahtada yaptýrým olacaðý ihtimalini vermiyorum.
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bu baslikta sessiz veya aktif bircok yatirimci var. Cok kisa surede iyi kazanc saglayandan, yeni girenlere, yillardir zararda bekleyenlere, veya yukselis oncesi aylardir bekleyip zararina veya cuzzi bir karla satanlara kadar
Her yatirimci kisisel risk algisina, hisseden beklentilerine, ve vadesine gore yatirimini yapar. Tum KYlara saygim sonsuz.
Malesef tum halk acik spor hisselerin ekonomik durumu ortada. Ustune pandemi, ve yurtici yurtdisi olasi ekonomik ve diger riskler. Ama diger taraftanda spor hisselerinin bitmek tukenmek bilmeyen pozitif beklentileri. Bazi acilardan kumar misali
1-2 tane gelecek pozitif veya negatif haberle olusabilecek kar zarar risklerini, kisisel beklentilerinizi, hedeflendiginiz vadenizi hic aklinizdan cikarmadan, ve yasanan gelismelere gore bunlari devamli tekrar gozden gecirip revize ederek, ve belkide en onemlisi finansal piyasalarda firsatlarin asla tukenmeyecegini unutmadan tum KYlara bol kazanclar diliyorum
Asla YTD
Üstadým hissenet i baz almamak lazým.Son bir yýlda yaklaþýk 1 milyon ky borsaya girdi.Ky nerede derseniz invezting deki yoðunluða bakmamýz lazým.Ben ky nerede diye investing i baz alýyorum.Artýk buraya raðbet bitti maalesef..Bunlardan çok zarar eden var ama bir çok da kar edip köþe olanlar var.Borsadaki küçük hisselerin çoðunluðu ederinin 3-5 katý deðerlere ulaþtý.
Artýk speklerin yapacaðý ve coþturacaðý hisseler sýnýrlý sayýda.Geçen yýl ise spor hisselerine bu YENÝ YATIRIMCI arkadaþlarýmýzýn AYAÐI ALIÞTIRILDI .....!!!!
Artýk bu yýl ise her yükseliþ dalgasýnda yeni yatýrýmcý kitlemiz bu spor hisselerine FEVC FEVC geleceklerdir.....!!!!
Ben öyle umuyorum ve stratejimi LÝG ÖNCESÝ POZÝSYON ALMAK üzerine bu yüzden kurdum....!!!!!
Yýllardýr en kolay para kazandýðým hisse grafiði þu.....Hisse 1 hafta 10 günde yaklaþýk %70-100 aralýðýnda yükselmiþ ve 10 gün zirveden uzaklaþmadan yine zirveye %5-10 aralýðýnda sabit kalýyorsa o hisse bir müddet sonra kendine yeni bir zirveler edinir....!!!!
Bakalým FENERde de ayný durum yaþanacak mý?
Vaka sayýsý 1492 geldi.Tekrar 1500 altýna düþtük bu iyi....!!!
Þu yunan itleri de bi ... olup gitseler de piyasa rahatlasa....!!!
Ama bu gidiþle AB ni bile karþýmýza alma pahasýna GÜZEL BÝR ÖPÜCÜK ATACAÐIZ bu Yunanlýlara...AB ne güveniyorlar ama biz SURÝYE de ABD ve RUSYA yý bile karþýmýza alýp VURDUK GEÇTÝK pkk-pyd lilere....Þu sýralar DEVLET VE MÝLLETÝMÝZÝN MÝLLÝYETÇÝ DAMARLARIMIZ OLDUKÇA KABARIK VE GURURLUYUZ.ÖZGÜVENÝMÝZ BOMBA GÝBÝ MAÞALAH....!!!!
Burada gaza gelmiþken son sözümü söyleyeyim ;NE MUTLU TÜRKÜM diyene...Türk,kürt,ermeni ,zaza,laz,çerkez farketmez kendini TÜRK HÝSSEDEN herkes TÜRKtür benim gözümde....!!!
kagýt 7 den buralara gelmiþmiþ 10 sene önce 50 den buralara düþtüðünü kimse yazmýyor eski rakamlardan 45 giriþim var 8 sene önce o zaman bu zaman üçe beþe bakmadan para oldukça satmadan topladým tek hatam bazý sebeplerden7-10 arasý almadým o kadar býktýrmýþlardý,yol daha uzun benim için en az yazrgý sonucunu ve tazminatlarý görmek istiyorum bir þampiyonluk da iyi gider bu arada herkese bol þans
FENERBAHÇE GELÝYOR!!!
O sene bu sene hem sahada hem borsada
Bende yujkeme yapmaya basladým
http://www.youtube.com/watch?v=yP51bQjmcyI
http://www.youtube.com/watch?v=9VUvriavdxc
http://www.youtube.com/watch?v=oeWMS...66mVOY&index=9
Tam benim gibi bir deli FENERli buldum....Koçum benim....!!!!
Ýnþallah o yýl bu yýl olacak......!!!
Hem ligde þampiyon olacaðýz hem de borsada parasýndan kazanacaðýz....!!!(Burada küfürlü bir tabir kullanacaktým ama küfür nedeniyle ilk cezamý aldýðým için yazmýyorum.Anlayan anladý o küfürlü para kazanma tabirini .Giriþi þu
;Fenerde paranýn .... ....!!!)
https://youtu.be/NJ2TkBrWA04
Sarýýýýýýýýýý...........!!!!!!!!!!!
Yer Ýmleri