Daraðacýnda da olsak FNERBAHÇEEEEE...........!!!!!!!!!![]()
Daraðacýnda da olsak FNERBAHÇEEEEE...........!!!!!!!!!![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Dayan FENERÝM DAYAAAAANNNNN......!!!!!!!!
Sen SON KALESÝN....!!!!!
SON KALEYÝ YIKAMAYACAKSINIIIIIIIZZZZZZ.......!!!!!!!!
Eþleþme 25.64 görünüyor.....!!!!!!!!
Fener hissesi o sert yükseliþinin ilk silkelemesini geçen hafta 23 tlleri gördükten sonra önce 20.22 ye düþüp devre kestiði günde yaptý.Sonra 24.96 görüp 23.20 ye düþmesi ile ikinci silkelemesi ile aslýnda düzeltmesini yapmýþtý....!!!!
Cuma günü 24.64 kapatmasý artýk düzeltmenin son bulduðunun iþareti idi BANA GÖRE.....!!!!Çünkü 15 günlük sert yükseliþte SATAN SATMIÞTI.Artýk kalanlar SPEK VE UZUN VADECÝLER idi....!!!!
Artýk bu saatten sonra FENER e girenler %1-2 VURKAÇ için girerler.Çünkü birçok ky bu fener 29 lardan döner ALGISI ÝÇÝNDEDÝR.....Ama FENERBAHÇE 30.00 üzerine atýnca yeni KY KÝTLESÝ FENER e FEVC FEVC geleceklerdir BANA GÖRE.....!!!!
Bu yazdýklarým kendi KÝÞÝSEL SALLAMASYON VE SENARYOLARIMDIR......Bana güvenip kimse al-sat yapmasýn.Çünkü benim saðým solum belli olmaz.2 yýl taþýma niyetiyle aldýðým birçok hisseyi ayný gün sattýðým çok olmuþtur....!!!!![]()
Reis öylede, þu yunan iti ile oluþabilecek küçük bir kývýlcýmda fener mener kalmaz.. Tek korkum bu.. yoksa boyle güçlü bir trentte olan senet satýlmaz.. Daha gelebilecek þampiyonluðu fiyatlayacaðýz..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri