Caner penaltýdan attý 3-0 oldu....!!!![]()
Caner penaltýdan attý 3-0 oldu....!!!![]()
Tekrar o günleri görmek dileðiyle..
09 Temmuz 2008 Çarþamba 12 sene öncesi
http://sampiy10.gazetevatan.com/fene...ampiy10-haber/
Saðolasýn kardeþim.....!!!!
MAME THÝAM .....!!!
ANTALYA ya karþý galibiyetimizde 3 gol ,1 penaltýya sebebiyet verme ile 4 gole direkt katký saðladý....!!!!
Caner Erkin Gökhan Gönül süper oynadý.Kale de Harun Tekin de Altay ý yedeðe itecek performans gösterdi.Altay geçen yýl çok hatalý gller yedi.Artýk Fener in ilk kalecisi Altay olmamalý....!!!!
Fenerbahçemiz ilk hafta deplasmanda Ç.Rize yi yenerse muhteþem olacaðýz....Sonra sahamýzda Hatay maçýný BANKO alýrýz .Ýlk 2 maçta 6 puan muhteþem moral olacak FENER imize....Çünkü yýllardan beri ilk 2 hafta galibiyetimiz yok benim hatýrladýðým...!!!!
Ýlk hafta TS-BJK maçý ve 2.hafta GS-BAÞAKÞEHÝR maçlarý var.Yani ilk 2 maçýmýzý alýrsak diðer rakiplerimiz puan kaybý yaþayacak çok büyük ihtimalle....!!!
Ýþte bu moral ve motivasyonla 3.hafta maçýmýzda 27 Eylül de GS deplasmanýna gideceðiz.....!!!!
Ýþte borsada 27 eylül öncesi 5 günlük iþlem gününde borsamýzda GS-FB MAÇ HAREKETÝ olacaktýr.....Ben bu hafta maç oynanmadan sportif hisselerde iyi bir yükseliþ yaþayacaðýmýzý düþünüyorum.....!!!!
Dikkat ettiyseniz GS-FB maç sonucunu yazmadým.Bu maç sonucu önemli deðil.Önemli olan maç oynanmadan bu hisselerde olacak olan MUHTEMEL YÜKSELÝÞ tir....Bu yükseliþten sonra birçok yatýrýmcý maçýn oynanmasýný beklemeden SATIÞ yapacaktýr bana göre.....!!!!....Çünkü ben iyi bir yükseliþ bekliyorum.....!!!!
Arkadaþlar dün büyüklerin alýþ satýþ durumlarý nasýl oldu bilgi verebilecek olan var mý? Global vs. neler yaptýlar grafik atan olursa tadýndan yenmez![]()
Ben Seni Kalbimde En Derinlere Sakladým
FENERBAHCE
https://www.youtube.com/watch?v=GT7ZJ_7WA8Q
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
Sarýýýýýýýýýýýýýýýýý.........
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri