6 yýldýr hissedeyim. Biraz da biz kazanalým))
6 yýldýr hissedeyim. Biraz da biz kazanalým))
Garan aldýklarýnýn çoðunu sattý 190 býn kaldý.. Normalde global satýnca garan ve y. Kredi topa girip tahtayý tutuyordu.. Endekste musait iyi bir düzeltme gelebýlýr... Dýkkatli olmakta fayda var... Tabýký beným düþüncem yanýlma ihtimalim yuksek..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Tavan kapatsada þu gsray eþeðinide sürüklese peþinden
Sýkýntýda burada zaten daha lýgler baþlamadý, baþlayýnca neyý fiyatlayacaðýz.. Rolantýye almalarý lazým tahtayý hergun yuzde uç, beþ, on çýkýþlarla bu tahtayý nereye kadar taþýyacaksýn.. Madem öyle global ýký gundur nýye satýyor.. Garanti aldýklarýnýn yarýsýndan fazlasýný nýye verdý acar dun aldýklarýný nýye sattý.. Ama gidebilir de tabý bunu kimse býlemez.. Geçen düzeltmesini yuzde 7,8 lýk prým den sonra yapmýþtý.. Elbette ne olacagýný bilemeyýz.. Karda zarar da þahsýmýza aýt..Ýnþaallah gýder de elinde olanlar kazanýr.. Saat 16.30 dan sonra bakarýz.. Ben döküldüm benden alanda kazansýn.. Diðer kurumlardan parçalý alýmda yapabilirler bilemeyýz.. Çözebýlsek zaten burada olmazdýk..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Sen gördüðünü bildiðini söylüyorsun eyvallah her þey olabilir ama daha ne tür geliþmeler olacak bilemeyiz ayrýca ben 5 dolara kadar alýrým þampiyon olunca 20 dolarada satarým diyorumolur yada olmaz ama bu benim beklentim,þampiyon olacaðýnýn garantisi yok risk elbette her zaman var,yatýrým tavsiyesi deðildir,olamazda.YTD.
Alan satan hikaye .....Belli birnoktadan sonra sert düzeltme yapacak ama ne zaman?
Bu yüzden en saðlýklý hareket KADEMELÝ SATIÞ týr.....!!!!
Hisse düþerse sattýðýna sevinirsin,hisse yükselirse elinde kalan satmadýklarýna sevinirsin.....!!!!
Ben ARDYZ de 27 lerden baþladým satmaya 38 oluncaya kadar parti parti mal sattým.....!!!!
Yürü be FENER im alem ÞAMPÝYON görsün......!!!!
Yer Ýmleri