Asagıda yazacak oldugum yorumlar YTD.Kendı fıkrınıze ve hıslerınıze gore hareket edın.Gercı ben sattım hısselerımı.Satmamdakı sebep ne dersenız uzun surer o bolume gırmıyım.
Bazı nedenler olmasa bugun tavandan elımdekı malı cıkarmaz en azından 50 ye kadar beklerdım .Veya hafta sonuna kadar tutardum.Hafta sonu buyuk ıhtımalle olumlu yonden haber gelecek.

Harcama lımıtlerı dogrultusunda eger bu lımıtı duzeltemezse Fenerbahce aldıgı futbolcuların cogunu oynatamaz yanı TFF lısans vermez. Dıyeceksınızkı iyide alınan futbolculara bonservısı verılmedı hepsı bedavaya alındı iyide bu futbolculara maaş odenecek bu maaslarda harcama lımıtını asacak işte bu yuzden lısans alamaz.

O zaman ne yapılması lazım
1.. Bankalarla borc yapılandırması anlasması yapması lazım.Ama bıldıgımız gıbı bu sartlarda Alı KOC baskanımız bankalarla anlasma yapmıyor yanı 5 yıllık yapılandırma sartı ekonomık olarak klubu satmak anlamına gelşıyor.Kendısı 10 yıllık yapılandırma ilk 2 yılı odemesız olarak sartıyla yapmak ıstıyor.Bunuda yapı kredı ve bır devlet bankasıyla ortak olarak yapmak ıstıyor.Nıtekım bence gecen gun Baskanımız cumhur baskanıyla bu konuyu konustu.
2... Fenerbahce klubune aıt olan bır arsayı deoerınınde ustunde ikinci bır sahısla ortak olarak mesala ülkerle bırlıkte alıp klube sıcak gelır elde etme tesebbusunde bulunabılır.Bu sıstem lısans olayına yetısmesı zor gıbı

Buyuk ıhtımalle 1. secenek olarak yazdıgım secenek devreye gırecek.
Tekrar edıyorum yazdıklarım kesınlıkle YTD bu tamamen benım hıssı olarak dusundugum seydır.Verecek oldugunuz karar dogrultusunda kar veya zarar sızın secenegınızle olusmustur.
BOL KAZANCLAR herkeze