Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 282/832 ÝlkÝlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 6652 madde; 2,249 - 2,256 arasý.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Þ.

Alýntý Originally Posted by nanek34 Yazýyý Oku
    saðlýk bakaný açýklama yaptý bilim kuruluna ilk yarý seyircisiz oynatýlmasý için öneride bulunulmuþ ... dikkat edin
    Bu acýklama borsada Fenerbahce gýbý býr klubu %001 oranýnda býle etkýlemez.Bakan desýnký sezon boyu maçlar seyýrsýz olacak bu acýklamanýn ardýndan Fenerbahce kombýne satýsý yapmaya baslýyoruz taraftarý goreve cagýrýyoruz 1 haftada 40 býn kombýne satýlýr

https://www.youtube.com/watch?v=jtN0sw5D1JA
    Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.

2.  Alýntý Originally Posted by kwon3 Yazýyý Oku

Kapanýþ...
    Bu tahta yarýn dýrek tavan açar!!!!... Sonrasýný bilemem...

Sen 19 tl den tahtaya gýr bunlarýn olacaðýný tahmin et ama neymiþ lot arttýracakmýþ.. Peh Peh Peh..
    Elde kalan 2000 lotla devam..
    Daraðacýna kadar..

Daracaðýnda býle son sözüm feberbahçe....
    Tam dayaklýksýn Kwon3 dostum.....Fener satýtýktan sonra neden GS ye geçmedin?
    FENER in riskinden korkan bugün Gsray a geçmeliydi.....Gsray ýn aþaðýda düþeceði noktalar çok aþaðýlarda deðildi.....!!!!

Ben bedelsiz hareketine KENT ile baþladým.Kent çok yükselince önce bfren e geçtim.Bfren de çýldýrýnca karton,eggüb gibi hisselere geçtim.Toplamda 29 iþlem günüNÜ hergün karla kapatarak 8-9 yýl önceki 23 iþlem gününü karla kapatma rekorumu kýrdým.Üstelik son bedelsiz hareketimde çoðunluk günlerimde tavanlarla günü kapattým.....!!!

Þimdiki spor hisseleri hareketimde de Fener hisselerimi satýp GS ya geçiþ yaptým.(Frigom ayrý bir hikayem.Onu karýþtýrmayýn)
    Yani çok yükselmiþ ATBAÞI hisseden yine atbaþý hissenin sektöründeki diðer hisselere geçiþ yaptým.....Bugün Fener tavan ama Gsray dan da bir %9 üzeri kar etmiþ oldum .

3. https://youtu.be/65xBpJ5PMXA

Tavuklarý piþirmiþem Hacýyý da komþuya göndermiþem......!!!!

Özledik ulan ÞAMPÝYONLUÐUUUUUUU.......!!!!!

Ali Koç ne yap et,gerekirse hakemleri satýn al FENER i þampiyon yap.....Býktýk be 7 senedir nedir buuuuuu.......!!!!

Alýntý Originally Posted by fenerLEE Yazýyý Oku
    2001 yýlýnda Fenerbahcenýn gazýantepý 4-3 tendýgý maca gýden varmý aranýzda.Eger varsa neden ilk yarý 3.0 maglup kapattýmýzý býlýr.
    O macta dayak yemedým kendý taraftarýmdan baska hýc býr maçta dayak yemem.
    Ýlk yarý býttýgýnde tadýlat nedenýyle rakýp takýp soyunma odasýna mýgros trubunun ordan giriþ yaptý bende oradaydým.Trubun antepli futbolcularý alkýslamaya basladýgý zaman ulan serefsýzler býlmem ne ettiðimini ikinci yarý macý 4-3 alýrsanýz gelýrsýnýz seyýmý alkýþlarsýnýz dedim.Bunun uzerýne etrafýmdakýler alkýsý kestý kardesýmde abý ne yapýyorsun dayak yýyecez dedi
     Alýntý Originally Posted by komutan logar Yazýyý Oku
    Sonra tabi aziz gittide meseleyi halletti

BÝR BOKSÖR YERE DÜÞTÜÐÜ ZAMAN DEÐÝL AYAÐA KALKAMADÝGÝ ZAMAN YENÝK SAYILIR.
    O maca giden býrý olarak durumu anlatayým.
    1-2 hafta once rahmetlý Trubun lýderý Sefa ya saldýrý yapýmýþ ve yaralanmýþtý .Fakat klub bu konuda kendýsýne yardým etmedý etmesý gerekýrdý cunku Fenerbahce için mucadelesý dogrultusunda olay gerceklesmýþtý.
    Ama sonrasýnda GFB bu konunun devamýnda yalnýþ yaptý yonetýmý protesto etmek için Bir maçý secmýþlerdý o macta iþte antep macýydý.
    Mac basladýgýnda 15 dakýka boyunca sessýzlýkle protesto alma kararý almýþlardý fakat maraton ve numaralý buna ýzýn vermedý tezaurat yapmaya calýsýrken mýgros trubunu bunlarý ýslýkladý protesto býtmýþ macta 0-1 yenýk duruma dusmus býr takým ve stres altýnda olan futbolcular sahada olusurken mýgros destege basladý fakat bu esnada bu defa maraton ve numaralý mýgrosa tepký vermeye baslamýstý hatta trubunler býrbýrlerýne kufredýyordu.Sonunda maçýn ýlk yarýsý 0-3 bitti.
    Ýkincý yarý baslamasýna daha 5 dakýka vardý futbolcular sahaya cýktý koyun gýbý orta sahada rakýbý ve hakemlerý beklýyorlardý genelde herkez ikinci yarýya ayný anda cýkar.
    Bu esnada maraton trubun FENER buraya dýye tezaurata basladý ilk basta futbolcular bu duruma sessýz kaldý cunku korktular kufur edecekler dýye sonra baktýlar olmuyor gýttýler. destek sloganlarý ilk maratondan basladý sonra numaralý ve arkasýndan mýgros trubunu.
    Ýþte ikinci yarý boyle basladý.Rapaiçin attýgý 4. golu ýyý ýzleyýn golu atana kadar kac tekme yedý normalde o tekmelerle Rapaiç her zaman duserdý fýzýk gucu genelde zayýftýr.Ama dusmedý ugultulara bakýn iþte o duserken trubundeký biz taraftarlar ona guc verdýk a maç baska maç gs ile eskýden yaptýgýmýz 3 farklý 4 farklý maçlarý cevýrdýgýmýz maç gýbý deðildi.
    Býrde statta deprem sarsýntýsý olcen cýhaz var o sýstem alarm verdý 3.3 siddetinde ama sadece deprem statta olmuþtu iþte oyle zýplýyor ve bagýrýyorduk

5. Nerdesin BARBÝÝÝÝÝÝÝ........?????

Yahu bende de 1 lot FENER hissesi kalmadý ama yazýyoruz burada....Bak FENERLEE de sattýðý halde yazýyor......!!!!!

Kutlayalým FENER imizin kazandýrdýðý paralarý......Ben GSray dan kazandýðým paralarý da FENER sayesinde kazandým diyorum.Çünkü FENER imiz olmasaydý CÝMBOM da kalkmayacaktý......!!!!

111111111111

7.  Alýntý Originally Posted by fenerLEE Yazýyý Oku
    O maca giden býrý olarak durumu anlatayým.
    1-2 hafta once rahmetlý Trubun lýderý Sefa ya saldýrý yapýmýþ ve yaralanmýþtý .Fakat klub bu konuda kendýsýne yardým etmedý etmesý gerekýrdý cunku Fenerbahce için mucadelesý dogrultusunda olay gerceklesmýþtý.
    Ama sonrasýnda GFB bu konunun devamýnda yalnýþ yaptý yonetýmý protesto etmek için Bir maçý secmýþlerdý o macta iþte antep macýydý.
    Mac basladýgýnda 15 dakýka boyunca sessýzlýkle protesto alma kararý almýþlardý fakat maraton ve numaralý buna ýzýn vermedý tezaurat yapmaya calýsýrken mýgros trubunu bunlarý ýslýkladý protesto býtmýþ macta 0-1 yenýk duruma dusmus býr takým ve stres altýnda olan futbolcular sahada olusurken mýgros destege basladý fakat bu esnada bu defa maraton ve numaralý mýgrosa tepký vermeye baslamýstý hatta trubunler býrbýrlerýne kufredýyordu.Sonunda maçýn ýlk yarýsý 0-3 bitti.
    Ýkincý yarý baslamasýna daha 5 dakýka vardý futbolcular sahaya cýktý koyun gýbý orta sahada rakýbý ve hakemlerý beklýyorlardý genelde herkez ikinci yarýya ayný anda cýkar.
    Bu esnada maraton trubun FENER buraya dýye tezaurata basladý ilk basta futbolcular bu duruma sessýz kaldý cunku korktular kufur edecekler dýye sonra baktýlar olmuyor gýttýler. destek sloganlarý ilk maratondan basladý sonra numaralý ve arkasýndan mýgros trubunu.
    Ýþte ikinci yarý boyle basladý.Rapaiçin attýgý 4. golu ýyý ýzleyýn golu atana kadar kac tekme yedý normalde o tekmelerle Rapaiç her zaman duserdý fýzýk gucu genelde zayýftýr.Ama dusmedý ugultulara bakýn iþte o duserken trubundeký biz taraftarlar ona guc verdýk a maç baska maç gs ile eskýden yaptýgýmýz 3 farklý 4 farklý maçlarý cevýrdýgýmýz maç gýbý deðildi.
    Býrde statta deprem sarsýntýsý olcen cýhaz var o sýstem alarm verdý 3.3 siddetinde ama sadece deprem statta olmuþtu iþte oyle zýplýyor ve bagýrýyorduk
    https://youtu.be/yrYbaElz-z0

O maçý Ankara da veteriner fakültesinde öðrenci iken KAHVEHANEden izlemiþtim.....Kudurmuþtuk......!!!!

Bu maþlar UNUTULMAAAAAAAAAAZZZZZZ..........O heyecaný hatýrladýkça hala yaþýyorum.......!!!!

8.  Alýntý Originally Posted by tatardemir Yazýyý Oku
    Tam dayaklýksýn Kwon3 dostum.....Fener satýtýktan sonra neden GS ye geçmedin?
    FENER in riskinden korkan bugün Gsray a geçmeliydi.....Gsray ýn aþaðýda düþeceði noktalar çok aþaðýlarda deðildi.....!!!!

Ben bedelsiz hareketine KENT ile baþladým.Kent çok yükselince önce bfren e geçtim.Bfren de çýldýrýnca karton,eggüb gibi hisselere geçtim.Toplamda 29 iþlem günüNÜ hergün karla kapatarak 8-9 yýl önceki 23 iþlem gününü karla kapatma rekorumu kýrdým.Üstelik son bedelsiz hareketimde çoðunluk günlerimde tavanlarla günü kapattým.....!!!

Þimdiki spor hisseleri hareketimde de Fener hisselerimi satýp GS ya geçiþ yaptým.(Frigom ayrý bir hikayem.Onu karýþtýrmayýn)
    Yani çok yükselmiþ ATBAÞI hisseden yine atbaþý hissenin sektöründeki diðer hisselere geçiþ yaptým.....Bugün Fener tavan ama Gsray dan da bir %9 üzeri kar etmiþ oldum .
    Reis onu bende düþündüm ama onlarýn soluðu yetmez bu maratona...!!!

Hikaye fenerde.. Þuan beným nazarýmda sadece 1 e 3 prýmlý fener bu da pek birþey deðil beným için..

Hadi býr ýký tavan daha yapsýnlar sonra patýnaja baþlarlar..!!

Sportif baþarýda Bjk ve gs için pek mümkün gözükmüyor..!!
    Þöyle düþün nasýl geçen yýl ts,
    Fb, gs, Bjk sürükledýyse fenerde onlarý biraz sürükleyecek sonra baþladýðý yere dönüþ..!!!
    Ben bu senetleri lýg sonuna kadar kanaryamda ýþýk gorduðum müddetçe tutarým..!!!

Ben bu senede girerken fb hýsselerýmýn fiyatýna bakmayacam demiþtim ama hýrsýma yenildim...

Kent býstýn en deðerli þirketý olabiliyorsa fb neden olmasýn..!!!

Hedef kentin pýyasa deðerini geçmek..

Ali babayla herþey çok guzel olacak.. ..

Býr anda kendimi Tatar hissettim... ..

Tatarýzm... Borsada yatýrým anlayýþýný deðiþtiren fenomen !!!.. Bir yol yeniden doðuþ hikayesi.. ..
    Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
    " Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."

Sayfa 282/832 ÝlkÝlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •