Originally Posted by
tatardemir
Tam dayaklýksýn Kwon3 dostum.....Fener satýtýktan sonra neden GS ye geçmedin?
FENER in riskinden korkan bugün Gsray a geçmeliydi.....Gsray ýn aþaðýda düþeceði noktalar çok aþaðýlarda deðildi.....!!!!
Ben bedelsiz hareketine KENT ile baþladým.Kent çok yükselince önce bfren e geçtim.Bfren de çýldýrýnca karton,eggüb gibi hisselere geçtim.Toplamda 29 iþlem günüNÜ hergün karla kapatarak 8-9 yýl önceki 23 iþlem gününü karla kapatma rekorumu kýrdým.Üstelik son bedelsiz hareketimde çoðunluk günlerimde tavanlarla günü kapattým.....!!!
Þimdiki spor hisseleri hareketimde de Fener hisselerimi satýp GS ya geçiþ yaptým.(Frigom ayrý bir hikayem.Onu karýþtýrmayýn

)
Yani çok yükselmiþ ATBAÞI hisseden yine atbaþý hissenin sektöründeki diðer hisselere geçiþ yaptým.....Bugün Fener tavan ama Gsray dan da bir %9 üzeri kar etmiþ oldum .

Reis onu bende düþündüm ama onlarýn soluðu yetmez bu maratona...!!!
Hikaye fenerde.. Þuan beným nazarýmda sadece 1 e 3 prýmlý fener bu da pek birþey deðil beným için..
Hadi býr ýký tavan daha yapsýnlar sonra patýnaja baþlarlar..!!
Sportif baþarýda Bjk ve gs için pek mümkün gözükmüyor..!!
Þöyle düþün nasýl geçen yýl ts,
Fb, gs, Bjk sürükledýyse fenerde onlarý biraz sürükleyecek sonra baþladýðý yere dönüþ..!!!
Ben bu senetleri lýg sonuna kadar kanaryamda ýþýk gorduðum müddetçe tutarým..!!!
Ben bu senede girerken fb hýsselerýmýn fiyatýna bakmayacam demiþtim ama hýrsýma yenildim...
Kent býstýn en deðerli þirketý olabiliyorsa fb neden olmasýn..!!!
Hedef kentin pýyasa deðerini geçmek..
Ali babayla herþey çok guzel olacak..
..
Býr anda kendimi Tatar hissettim... 
..
Tatarýzm... Borsada yatýrým anlayýþýný deðiþtiren fenomen !!!.. Bir yol yeniden doðuþ hikayesi.. 
..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri