Þimdi yürüyüþten geldim bugün çok güzeldi yine Fener sýrtladý sporlarý know un dediði gibi Fener güven veriyor diðerleri patinaj çeker diye düþünüyorum. Hedef fiyatýmý güncelledim normalde 29,50 satýþ yapacaktým ama bekliycem az kaldý bir sürpriz yapýp 7 tavan çekermi...
FANATÝK GALATASARAYLI HASAN ÞAÞ bakýn neler anlatýyor......!!!
https://youtu.be/7z6Ld5hzY7Q
Tatar kardesým demýssýnký bak FenerLEE sattýgý halde yazýyor.
Sebebini acýklýyým.Diðer bolumlerde yazdýgýmzda cýddý cýddý yazýyor gelen cevaplarda ayný dogrultuda cýddý oluyor. Ama burada yýne cýddý sekýld yazdýgýmýz cevaplarda sonunda býr espýrý patlatýyoruz ve stres dagýtýyoruz. Ýþte bu bolum bana aile ortamýný hýssettýrýyorum.Sýzlere kaným cok ýsýndý daha onumuzde maçlar var yazmaya devam edecem.Elýmýzde FENER hýssesý yok ama hala kalbýmýzý FENERBAHCE nýn Fenerý aydýnlatýyor
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
yarýn,cuma veya haftaya birgün Fenerbahçe tavanlar bitince birgün Taban olacak .O gün kimse kimseyi sen GAZLADIN,PAZARLADIN diye suçlamasýn......Burasý borsa kim kime KORSA diye boþuna dememiþler.....!!!!
Ben spor hisselerinde sezon açýlmadan pozisyon aldým ve bu yatýrýmýmýn karþýlýðýný ÇOK BÜYÜK VOLE ile aldým.Gsray da da yarýndan itibaren gerekeni yapmaya baþlayacaðým.....!!!!
Fener giderse Gs ,bjk ve tspor da gider......Fener biterse gs ,tspor ,bjk de biter.....Ýþte bu yüzden EN BÜYÜK FENERBAHÇEM....!!!
Yer Ýmleri