Brüt gelen hisseler saat kaçta aciklanir ???
Brüt gelen hisseler saat kaçta aciklanir ???
Geçen sene Trabzon hissesinde olan gizli el bu sene Fenerbahçeye gelmiþ galiba.her düþüþü alým fýrsatý kullanýyor büyüksün diyorum baþka diyecek yok.
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzunca zamandýr beklediðim Gs hisselerini sattým zararsýz. Fb ye tavandan girdim
9 tl'lerden beri takip ediyorum gs hisselerinden kurtulamadým bugün nasip oldu fb. Geçtim inanýyorumki yükselecek FB HÝSSELERÝ HIRSIZLARIN ELÝNDE DEÐÝL. NOKTA
zorakipaþha
Saat 20.04 oldu brüt takas haberi gelmedi.....Ýnþallah gelmez.....Ama bugün hiçbir hissede brüt takas veya tek fiyat haberi gelmedi.Ýnþallah gece yarýsý bir sürpriz yapmaz KAP ....!!!
Arkadaþ herkes de benim gibi Gs satýp Fener e geçmiþ anlaþýlan....!!!![]()
Bugün ne oldu ben de anlamadým .Tspor %1.45,Bjk %1.76,Gs % 4.89 ARTI ile kapattý.Fenerbahçemiz ise %9.99 ile tavandan kapattý.Tavanda 202 bin lot alýcý vardý....!!!
Sonuç olarak diðer sportif hisselerden yine pozitif ayrýþtýk....!!!
Gs tavaný açmýþ haberim yok.Bir baktým 3.61 gsray.Sonra telefona sarýldým satýþ için ama anýnda devre kesti.''3.30 lardan da Gs mi satýlýr ?Kalsýn artýk .Fb yi izleyeyim,tahtasý geçen yýlki tspor gibi saðlam durarsa gs satýp fener e geçerim .'' dedim....!!!
Tepki yükseliþinde 3.68 den Gs satýp 33.46 ortalama ile Fb ye geçiþ yaptým.
Fb gerçekten bugün çok kararlýydý.Önemli olan tavan olmasý deðildi.Bunca tavnlardan sonra TABAN olmamasý idi....!!!!
Hala anlayamýyorum bu yükseliþin sebebini.Daha lig baþlamadan ne bu hareketler?
Ýþte bu yüzden sportif hisselerin ATBAÞI Fenerbahçem e geri döndüm...!!!!
Yer Ýmleri