Bence sanki bedelliye hazýrlýyorlar gibi garanti ve yapýkredi maliyetlendire maliyetlendire yükseltiyor bedelli olayýnda þirket de katýlmak zorunlu mu fb halka aciklik oraný yüzde 30 larda o konuda bilgisi olan var mi
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu spek ne içiyo merak ediyorum. Kýyýdan çok uzaklaþtý. Rüyalardan rüyalara dalýyor. Arkadaþlarda fiyatlamayý anlayabilmek için fantezilerden fantezi üretiyor.
Bundan sonrasý için spek kendi çalar kendi oynar, düzeltmesini yapmadan kimsenin bu fiyatlardan bulaþacaðýný sanmýyorum... kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yaa hocam öyle tabi ama ben çok korkuyorum. Sadece benim çevremde bu iþi bilmeyip fenere giren 4 kiþi var ve az buz paralar da deðil. Ýnsanlar çok üzülecek korkuyorum. 1 gün 2 gün alýp çýkacaðým diyorlar da o iþ öyle olmuyor iþte. 1 gün taban yapar 6 ay beklersin eski haline gelmesini diyorum anlamýyorlarHTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sýra lafa geldi mi borsacýyýz diyorsunuz. madem öyle yeni birþey daha öðrenin, kýyaðým olsun
madem spek kendi çalar kendi oynar, size de gýna gelip býktýðýnýzda ritme uyacaksýnýz
hergün gözünüzün önünde olacak... ta ki, birgün de oyuna katýlacaksýnýz, oyuna kalktýðýnýzda, erik dalý gevrektir çalarken
siz kývýr kývýr kývýrken sanatçý çaktýrmadan gitmiþ olur. kendi aranýzda biraz daha döktürürsünüz, ayýkanlar gider, birileri de
kalýr. ama daha erken bunlar için. vakti var..
43.50 den vedalastik bakalým nevyapacak ama anýnda hepsini aldý .
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
Yer Ýmleri