her bir iki saniyede sürekli satýþa yazýyorlar, ancak kýyma makinesi gibi yukarýdan satýþa mal sokuyorlar
aþaðýdan kýyma makinesi gibi sürekli de 100- 20- 450 v.s. çaktýrmadan mal alýyorlar.
3.214.000 satýcý 7601 emir sayýsý..
her bir iki saniyede sürekli satýþa yazýyorlar, ancak kýyma makinesi gibi yukarýdan satýþa mal sokuyorlar
aþaðýdan kýyma makinesi gibi sürekli de 100- 20- 450 v.s. çaktýrmadan mal alýyorlar.
3.214.000 satýcý 7601 emir sayýsý..
Arkadaslar ortalama 10tlden 54 tlye 1-2 ay icinde cikmis hisseden bahsediyoruz. %10-20 dustu diye abartmamak lazim diye dusunuyorum
Herkesin beklentisi, vadesi, riski kendine
Satan KYLar karin keyfini cikarsin
Benim beklentilerim farkli satmam diyen KYlara saygi
Tum KYlara saglikli ve bol kazanclar
hiç üzülen , yok galiba , feryat figan sýfýr .. Çok güzel... iyi akþamlar..
Bürüt takas , kredili iþlem yasaðý açýk yasaðý.. Hayýrlý olsun..
44.78 ten vedalaþmýþtým
Sayfada yeni yeni isimler türemiþ. Bunlar iyiye alamettir. Siz hala büyük resmi görememiþsiniz. 37 ye kadar geri çekilme normaldir. Ben de diyorum ki buralardan satan kafasýný duvarlara vuracak.
Sir Fenerbahçe
Hýsse daha cýkar kýmse cýkamaz dýye garantý vereemz cunku burasý BIST.Kapýsýna kýlýt vurulacak dýye beklenen hýsseler tavan yaptýgý býle oldu.
Þýmdý beným anlamadýgým býr sey var.
Dýyorsunký 37 lere kadar ýnecek ve devamýnda buralardan ve yukarýdan satanlar kafasýný vuracak.Ýyide buralardan ve yukarýdan satanlar 37 den alýrsa neden kafasýný duvara vursunký.Ne guzel yukardan satmýþ asagýdan almýþ.Ustelýk elýne gecen parayla 1000 lotunu 1500 lot yapmýþ olacak
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri