Yavsak sorloth adam ettik bes para etmezdi...futbolcununda ahlaksizi boyle iste besle kargayi oysun gozunu...
Yavsak sorloth adam ettik bes para etmezdi...futbolcununda ahlaksizi boyle iste besle kargayi oysun gozunu...
sorlothun tavsiyesi ile alýnan oyuncuda 6 ay sakatlandý. Trabzonda iþler iyi gitmiyor keza beþiktaþ da öyle bakalým maç nolacak
Ýnvesting de bir yorum okudum öldüm gülmekten ...!!!!
''Arkadaþlar Tisserand havaalanýna indi.Havaalanýndayým.Bilginize .Yarýn tavana hazýr olun .'' demiþ...!!!
Ah be kardeþim ben yarýn kesinlikle tavan beklemiyorum.Ama olursa da TÝSSERAND transfer edildi diye olmaz bu....!!!
Yükseliþi kimi Bankalar Birliðianlaþmasýna ,kimi alýnan transferlere ,kimi satýlan Muriç e baðladý....!!
Bana göre yaþanýlan yükseliþ geçen seneki TSPOR un yükseliþi idi....Bu yýl FENER i seçtiler.seneye de büyük ihtimal GSRAY ý seçecekler tabii ki BANA GÖRE......!!!!
Orda komedi çok, brüt takas sonrasý 1 ay satamayacak mýyým ben þimdi diye bunu soranlar var :D
bý kaç taban daha yapsýn geleceðim buraya..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Býr fb olarak malesef lýgýn ilk haftasý gs ve Bjk bizden iyi oynadý.. Hakem olmasa biz bu maçý zor kazanýrdýk.. Buna istinaden ýyý yukleme yapacaklar millete çok dikkatli olmak lazým.. Fb ýký üç Maca zor toparlar kendini takým hazýr deðil bana göre.. Bu fiyatlar halen daha çok pahalý benim için..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri