Originally Posted by
Wshark
Arkadaslar bu hareketler normal. Kim ne derse desin bundan sadece yaklasik 1 ay onece 10-13Tl arasi alip 1 ayda %300 kazananlar tabiki fiyata bakmadan satacak. Tas attilarda kollarimi yoruldu?
Ama bu is yatirim isi. Devami onemli. Alirsin aglarsin, satarsin aglarsin. Pandemi, digiturk, ekonomi, ve fenerbahcemizin kendi performansi. Tabi birde opportunity cost olayi, asla unutmamak lazim alternatif yatirim araclarini
Tum KYlere saglikli ve bol kazanclar
Asla Ytd. Fanatik Fenerbahce taraftarinin nacizane deli sacma sahsi gorusleridir

Wshark dostum dediklerin o kadar doðru ki ama itibar veremiyorum sanýrým senin görüþlerini hep beðenmiþim bugüne kadar 
Bazý yazarlar var bu topiðe girip sayfalarca içinde bi týk yazýp kaçan ortalýðý karýþtýran tipler, anlamadýklarý olay þu sayfanýn öncesini sonrasýný bilemem ben yeni geldim sayýlýr ama þu baþlýkta bir kaç yazar var gerçekten Fener aþkýyla topiðe giren, ya benim param yansýn yanmasýn umrumda deðil tamam para kazanmayý herkes istiyor ama ben Fenerbahçeye hayatýmýn hiç bir evresinde para kazandýracak eþþek gözüyle bakmadým ki, benim tek hayalim omzuma çocuklarýmý alýp yoðurtçu parkýndaki taraftarlarýn arasýndan geçerek stada girmek, þanlý tarihimizi anlatýp kurtuluþ savaþýnda ülkenin kurtuluþunu nasýl saðladýðýmýzý anlatmak, Fener borsada bana saðolsun kazandýrdý, bu saatten sonra kazandýrmasýn batsýn umurumda deðil o sebeple buraya girip hani KY nerede aðlayan yok diyerek aðlama bekleyen Fenerbahçe ruhundan yoksun kiþilere söyleyeceðim þey gidin diðer takýmlarýn baðþlýklarýna girin kesin aðlayan birilerini bulursunuz burada aðlama yok yýllar sonra ilk kez baþarýnýn kokusunu alan eski günlere hasret köpek balýðý gibi aç taraftar var takýmýmýz bizden de vahþi olacak bu sene inþallah
Yazdýklarým ytd deðildir.
Yer Ýmleri