Yeniden fenerlendýk.. Hayýrlýsý.. 36.40 tan verdýðým 3000 lotumu yerine koydum....inþallah piþman olmayýz..
Yeniden fenerlendýk.. Hayýrlýsý.. 36.40 tan verdýðým 3000 lotumu yerine koydum....inþallah piþman olmayýz..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Tabandan aldýkça yazýyorlar...Aslýnda isteseler kaldýrýp çok daha fazla malý satabilirler ama erken diye düþünüyorlar ..en guzel mal tabandan satýlýr derdý eský borsacý lar sanýrým þuan onu yapýyorlar..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Spor hisselerine yeni tedbirler gelebilir .Dikkatli olun derim
1 taban daha yap sonrasina bakicaz..ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Sattýnýz sanýrým.. Ben en gec yarýn döner diyorum.. Donmezse yok artýk.. Yarýn 27 ler taban.. Sonraký gun 24 lere gelýyor aþaðý yukarý.. Zaten bu takým gecen yýl o haliyle 27 leri gördu ilk üç ýddasý olacak diye.. Ben burdan aldýðým malý satmam düþerse ufak ufak alýrým.. Sezon uzun..herþey algý.. 50 TL den alan 100 olacak diye aldý.. Þimdi almayan 10 tl olacak diye almýyor.. Tahtacý býr kaldýrsa butun algýlar býr anda tersine döner..
28 gapini kapatip donebilir durmazsa 25 2. dip..
yok satmadým , diðer hisselerden elde ettiðim karý buraya aktarýyorum..
karton vardý onlarý sattým onun kar miktarý kadar tabandan aldým..
dün bu iþlemi kozal ile yaptým evvelsi gün borusan ile..
sýfýr maliyet bana..
bugün veya yarin oyakc gidecek gibi duruyor , onun karý ile yarýn alýrým..
bana hava hoþ..
ayýn 24 ünde ve 1 inde Tekfen temettusu var , onlarla da alýrýz..
para verip almam ben bunu , nasýlsa bý yerden dönecek..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
tabandaki satislar azaliyor az az
Yer Ýmleri