Ýþ ne buluyorsa veriyor.. 527 býn lot...seans kapanýþýna taban yapmak için bir yerlerini yýrtacaklar hödükler..
Ýþ ne buluyorsa veriyor.. 527 býn lot...seans kapanýþýna taban yapmak için bir yerlerini yýrtacaklar hödükler..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Taban yapýp yarýnda tabaný gösterip oradan alacak bu kez..býzde nakýtlerý hazýrlayalým yarýn için..
Tam taban olacak diyorsun býr anda deðiþiyor herþey..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Spknýn bu kadar oynaklýða bulduðu çözüm yasaklarmýdýr
zorakipaþha
CETREFÝLLÝ ÝSLER DÖNÜYOR HADÝ BAKALÝM .
MI 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan kaparsada sasmam ne bu boyle mevzu para kazanmak ta tahtayi rulet oyununa cevirdiler.
MI 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok þükür bitti seans kapansýn diye dua edecez nerdeyse.
Spk, rezil spk hýrsýz spk.
Dolar altýnýn vergi dilimini artýrdýnýz milleti borsaya çektiniz üç kuruþunamý göz diktiniz.
Hiçmi bakmýyonuz inceleme yapmýyonuz.
zorakipaþha
Ýçimden bir his yarýn guzel olacak diyor..
Yer Ýmleri