En azýndan taban serileri býttý takým kötü sonuçlar almadýkça taban görmeyiz diye umut ediyoruz.. Artýk mahkemeyi, arsa ve gelebilecek þampýyonluðu fýyatlama dönemine gýrebýlýrýz..
En azýndan taban serileri býttý takým kötü sonuçlar almadýkça taban görmeyiz diye umut ediyoruz.. Artýk mahkemeyi, arsa ve gelebilecek þampýyonluðu fýyatlama dönemine gýrebýlýrýz..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Dunku alanlar panikle malýný satmak isterse baþlangýçta düþebýlýrýz..Bu fiyatlarda korkulacak birþey yok beným için 2 TL altý 2 TL üstü fark etmez 30 tl altýnda malýmý biraz daha attýrýrým yükselýrsede izlerim tahtayý..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Dün satýþta atbaþý olan iþyatýrým ve garanti alýmda.. Tabý baþka kurumdan satmýyorsa...
Tabi ki her hisse farklýdýr
Ýlla olacak diye biþey yok lakin
Dün de dediðim gibi, benim matematiðe göre 35 lerde dengelenir, bi tepki olmasý lazým diye düþünmüþtüm, tutmadý.
Rta yý 52 den tabanladýklarýnda 33 lerde durdu diye aklýmda kalmýþtý. Ordan tepkilerle bi 40 lar olmuþtu.
Bunun da 55 den geri dönüþü 35 olabilir diye hesaplamýþtým.
29-30 lar baya bi acýmasýzsa tabanlar oldu.
Çýkýþ ta sertti, düþüþte sert oldu.
Normalde dengelenip bi tepki oluþur bu tip hareketler yapan hisselerin çoðunda.
Bakalým aðalarýn paþa gönlü ne edecek?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
Eðer mal satmaya çalýþýyorsa hareket oldukça saçma, 54 tl yý görmüþ senette çekersin senedý tavana millet almaya sýraya girer yaný býr tavanda istediðin malý satarsýn.. Yok dert baþkaysa onu bilemem..A1 in dün aldýðý mallar olduðu gýbý duruyor istese bu saate çoktan satmýþtý..
Taban gelýyor anlaþýlan..
Taban dan da beþ on kurþun atalým..
Son düzenleme : kwon3; 17-09-2020 saat: 11:01.
taþþ mübarek![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Rtalb 52.60 dan 18.00 e deðdi soluksuz ayný gün 22 tavandan kapattý.30/33 civarý yataya sardý.sonra gelen hýzlý taný kiti yeni iþ anlaþmalarý ile 50/60 bandýnda haber akýþýna aþý vs göre üç aþaðý beþ yukarý takýlýyor
Rtalb i halka arzdan alýp Haziran 2020 ye kadar taþýyan 1.80 maliyeti olup 52.60 tan satan biri olarak yazýyorum Rtalb in ciðerini bilirim ben 3 kez el deðiþtirdi patron sattý gitti ben gitmedim
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
biraz daha düþecek sanki kaðýt , bugün prensip gereði iþlem yapmadým hiçbir hissede , bý ortalýk durulsun dedim..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer Ýmleri