Yarýn 28.04 ten döndü döndü yoksa soluðu 20.94 ten dönmeye bakar 50 günlük ortalama da 20.94 civarý 30.64 ten de ben de var bekleyecez
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn 28.04 ten döndü döndü yoksa soluðu 20.94 ten dönmeye bakar 50 günlük ortalama da 20.94 civarý 30.64 ten de ben de var bekleyecez
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Ne yaptýn Reis,bir daire almýþtýn .Kalan para ile bir daire daha almýþ olmalýsýn.Sen de son dönemde benim gibi bedelsiz,spor,SÝP-GÝP-YÝP hisselerinde çok güzel VURGUNLAR yaptýn....!!!!
Merak ettim doðrusu....Ben Hatip Aða hatýrladýysan .Hubvc günlerinden hatýrlarsýn belki...!!!!
Taban yap bari de boþuna seni izlemeyelim.....!!!!
Bir daire aldým ev eþyasý deðiþtirdim borsa için para kalmadý baktým olmuyor akbanktan 0.99 faiz ile 25000 TL kredi çektim 3 yýl vadeli 3.ayda kapattým net 125.000 kâr býraktý Tatar kardeþ 3 ayda ama dün fenerde bugün de ekiz de hata yaptým SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Aynen ben aslýnda bugün alacaktým baktým taban bozuluyor ben de daldým bunlar rtalb a kurban olsun SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
28.20 ile 29.04 arasý GAP var ama 20.94 de gidecek ben de var maliyet 30.64 ama doðruya doðru
Ama hatipaða nickiyle yaziyordunzSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu -%9 u da taban sayarsak 55 den bu yana kaçýncý taban oldu ? Sayan var mý?
6 mý 7 mi oldu? Bugün dahil.
55 lerden alanlara, Allah kolaylýk versin. Klasik bireysel yatýrýmcý refleksi zararda olunca satmamýþtýr da..
Lakin bu kadar tabaný hiç ummuyýrdum.
52 den düþen rta bile bi nefes alýp peþine 2-3 tavan daha yapmýþtý.
Bunlar nefes almadan acýmadan basýyolar.
Yer Ýmleri