Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Ali koç bu senin eserin yaverlerin mutlaka bunu okuyordur.
Hýrsýzsýnýz.
zorakipaþha
Son düzenleme : Zirro; 17-09-2020 saat: 20:39.
Ziraat bu hýzla satarsa geldýðý çöplüðe gerý döner..
þuan 1.144 býn lot malý gözüküyor son býr yýllýk takasta beným gorduðum..
bu malý bitirmek isterse bu iþ burada bitmez.. Bu haftanýn neredeyse tamamýnda ziraat mal sattý..
Keþke genel takaslarý atabilecek býrý olsa..
Ben yarýnký duruma göre kararýmý vereceðim..
Herkes iyi düþünsün..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
aklimda deli sorulat var simdi. mal bosaltacak olsa bunu burut takasta yapmaz. satislarin birazini karsilayip asagi inmesine izin veriyor. alicilari inceledigimde aslinsa hisse el degisitiryor bana gore .. sanirim insanalrin bezme noktasina kadar buna devam edecekler belki yarin belki sonra
bisey olmaz bana hava hoþ..
taban taban giden hissede mal daðýtmasý zordur , nasýl olsa bý yerden dönecek , ben bugün alým yapmadim ,alým yapacaksam da portfoydeki fener hisse sayisi/10 kadar alýrým , belli bý disiplinde olduktan sonra kaybetmek zor..
ben yaklaþýk 1 yýl olacak hissede para kaybetmedim , daha doðrusu ne hisse ne emtia ne de dövizde..
biraz surunecek kaðýt önemli deðil benim açýmdan , yüklü alanlar varsa onlar düþünsün..
ytd
ayýn 24 üne kadar alým yapmayacaðým mesela þu anki planima göre , haaa eldeki hisselerden biri uçar gider onun karý kadar alýrým , sportiflere ana para harcanmaz..ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Ben bugün öyle bir taban yedim ki size anlatamam....Hadi GS da düþþse tamam ama GS taþ gibi durdu....!!!!
10 bin lot 30.30 maiyetli FB hisselerimde bugün taban yedim....Yarýn için tabana satýþlarýmý koydum.Ýpimde deðil.Ýster taban fiyattan gitsin....!!!.....Son zamanlarda böylesine gücüme giden bir hareket olmadý....Zoruma giden kaybedeceðim 30-40 bin tl deðil.Ben zaten FB sayesinde spor hisselerinde 1 ayda yaklaþýk 1 milyon tl kazandým.Ama bugünkü rezillik çok güzüme gitti.Yahu ben FB de 30.30 aldýðýmda GS 3.72 de idi....GS 3.77 kapattý günü....Bu saatten sonra FENER hissesinde iþlemler yapmak beni bozar.GS hissesinin dibi belli en azýndan ama bu FB nin nereden döneceðini artýk kestiremiyorum...!!!
Ulan nasýl rezillik küfrediyorsun hareketine ama satamýyorsun.Çünkü öðleden sonra almýþým ve elimde kalmýþ....!!!
Been bu parayý bir hisse alýp 3-5 ay bekleyip parayý 10 a ,20 ye 50 ye katlayanlardan deðilim ....Ben hissselerde aktif SAVAÞAN birisiyim....!!!
Mesela dün 17.5 milyon tllik iþlem hacmi yapmýþým.Bugün 8 milyon hacimde kalmýþým....!!!
Dün ve bugün eggükonya-karton-fmizp-cmbtn da ne iþlemler yaptým aklýnýz durur....!!!!
Artýk tatardemir ölmüþtür......Yaþasýn HATÝP AÐA.....!!!
Yaþasýn BÝR ZAMANLAR ÇUKUROVA SEZON 3...........!!!!![]()
Ben de 29.16 dan sattým halbuki sabah kâr ile ha da maliyet ile satabilirdim inat ettim halbuki ben çok yakýn stoploss ile trade ederimSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yer Ýmleri