lokmani da tavan yaptircam bugün anasýný yolunu s. ben böyle iþin , yüklü ASELSAN var milim oynamýyor , az girdiðimiz yerler tabandan tavana gidiyor..
yüzde 8 oldu , vay arkadaþ ya..lkmn
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Aynen abi....Borsa bizim kanýmýza iþlemiþ...Benim yapacak iþim yok.Veterinerlik mesleðini býraktým bu borsa yüzünden .Sorarsan piþman mýsýn?.......;HAYIR....iyi ki býrakmýþým ...Gerçi veterinerlik yaparken borsadan iyi para kazanýnca býraktým mesleði....Yoksa veterinerliði býrakýp borsaya giriþ yapmadým....!!!
Nasipse yarýn FRÝGO nun önünden selfie çekimi yapacaðým ben de ......Bakalým nasýlmýþ fabrika....Canlý gözlerimle göreceðim nasipse....!!!
Yine taktý diðerlerini pesine. Zamanýnda satmayan kýzmasýn kulübe. Spor hisselerinin ruhu bu. Biraz kazandýn mi kaçacaksýn.
Fener lere üzülmüþtüm.....Ama sizler adýna sevinmiþtim......Son 1.5 saat kala baktým FMÝZP 120 ye dayanmýþ ...Kredili alýma uygunmuþ......Zaten salý günü bugünkü sattýðým FENERLERÝN parasý dönecek....Bunu hesap ederek 120 deki toplu lotlarý alýp geçtim....FMÝZP den 5500 lot aldým ve yaklaþýk 40-50 dk sonra tavana kitledi FMÝZP ....!!!
FENERDEN 283 bin tllik 28.30 dan mal sattým ama FMÝZP den yaklaþýk 3 katý mal aldým.....!!!!
Bugün beyaz ve FMÝZP de tavanladým ben de .......!!!!!
Günlerdir tavansýz günüm geçmiyor.....Hayýrlýsý bakalým......!!!!
Yer Ýmleri