Ne dedim GAP alýp yukarý yaptý yaptý yoksa 21 liradan döner ilk dediðim oldu ama bana faydasý da olmadý zaten GAP almasýný beklemeliydim SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne dedim GAP alýp yukarý yaptý yaptý yoksa 21 liradan döner ilk dediðim oldu ama bana faydasý da olmadý zaten GAP almasýný beklemeliydim SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Fener in tepkisini kaçýrdým....FMÝZP i sattýktan sonra salý günü boþa çýkacak parayla bu defa da GÖZALTI pazarýnda henüz 10 kat yapmamýþ ,daha yarý yolda olan 4-5 kat yapmýþ hisselerden bir ikisini seçip bunlara geçeceðim
Ömrüm boyunca böyle ÇILGIN bir borsa görmedim.Kimse de görmemiþtir![]()
Simdi algilar mac kazanmaya göre olusacaksa ki en azindan Ky da biraz o yönde, Bjk berabere, TS berabere Gs'de BASAKSEHÝRE puan kaybettimi pazartesi seri devam eder Pzt kazanirsakta sali devam ederiz.
MI 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzon un algýsý öyle oluþmuþtu.tranzon vurdukça FB BJK gs kaybettikçe Trabzon borsada da vuruyordu..
Nazým sangare milli takým sað beki alýndý ve BJK istemesine raðmen FB ile anlaþacaðýz denilmiþ..Gökhan ýn yedeði de hazýr..ama Tümer Metin in Emre den öðrendiði o süper 30 gol atacak forvet nerede kimdir birde tersleme harici bir isim stoper alacaðýz demiþti o nerede ve 15 gol atacak dediði 2.golcü nerede.sangare çok doðru bir hamle ama acil olan forvet ve bir ekstra stoper daha
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Vay bee
Önceden
Saðbek te Isla, dirar
Solbekte kimse yoktu
Þimdi solbek, Caner-Novak
Sað bek Gökhan-Nazým
Lükse bak...hem de nerdeyse sýfýr bonservis maliyetine yakýn. Nazýma ufak biþeyler ateþlemiþiz.
Ýþte buna futbol aklý denir. Emre Belözoðlu farký.
2 yýldýr burda yazýyodum. Fenerbahçe, komolliyi yaka paça klupten atmalý, fýrýncý küreði ile kovalamalý diye..
Þu an takým buram buram kalite kokuyo.
Bi tek kalite golcü yok. Yeni stoper çocuk, Alman liginden gelen iyi diyolar. Bekler iyi, stoperler iyi, kale iyi, orta saha iyi.
Þu an golcü bir de kalite kanat açýk lazým.
Geçen sene takým orta saha topçularý ile doluydu. Tabela;
Fenerbahçe orta saha futbol klubu olsa kimse biþey diyemezdi.
Rezalet planlamadan bugün akýlcý planlamaya. Lakin kalite bi açýk kalite golcü gelmezse heba olur.
—///
Geçen sene lig baþlamadan hatýrlayanlar bilir. Kadro ve psikolojiye göre,
Baþakþehir, Ts, Fenerbahçe den biri þampiyon olur yazmýþtým.
2 hafta önceden de, lig baþlamadan Kadro ve psikolojiye göre yazmýþtým.
Bjk, ts ve baþakþehir yarýþtan kopar
Finale Gs ve biz gideriz diye. Ýyi golcü alýrsak biz, gs iyi orta saha alýrsa onlar þampiyon olur yazmýþtým. Tahminim.
Bakalým bu sene de tutacak mý)))
Ts ve bjk maçlarýný izledim bugün. 2 yýldýr bizim kadro gibi olmuþlar. Sýradan..
—///
Fiyatlar çok deðiþir daha...
Geçen sene ts de böyle çýktý indi, indi çýktý
Þampiyonluk en kuvvetli adayýydý
Nerdeyse 0,80 kuruþ lardan 9 tl ye kadar þampiyonluk beklentisi ile fiyatlanmýþtý..
Burda da Daha çok kasýrga fýrtýna güneþ görürüz..
Bu arada gönderilen topçulara baktýðýmýzda, sýrtýmýzdan çok büyük yükleri gönderiyoruz..2 yýldýr çok eleþtirmiþtim, bu sene yönetim takdiri hak ediyor..
Bugüne kadar 13 mü 14 mü transfer yapmýþýz. Toplamda 5.5 milyon avro bonservis vermiþiz. Satýþ ise
Vedat 20milyon , Cailson 4,5 milyon toplam 24.5 milyon avro. Güzel iþ.
Lakin gördüðüm Golcü yok diye taraftar çok asabileþmiþ))) epey sinirli
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
Arkadaslar herkese saglikli ve iyi pazarlar. Digiturk super lig yayini konusunda herhangibir somut gelisme varmi? Yoksa hala indirim ve ayrica naklen yayin ekipmanlarini saglayan sirketle gorusmeler devam mi ediyor? Ben hala federasyon ve naklen yayin ekipmanlarini saglayan diger kurulusla digiturkun gorusmeleri hakkinda kayda deger ya da en azindan bu sezonluk belirsizligi giderecek bir bilgi bulamadim. Size sormak istedim. Simdiden tesekkurler
Yer Ýmleri