salý fýrsat verdi , ben cuma günü tekrar gireceðim kaðýda..ytd
salý fýrsat verdi , ben cuma günü tekrar gireceðim kaðýda..ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Ben de asýl Volkan Demirel varken bir b...k olmaz diyorum.
SM-C5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener tavanken diðer spor hisseleri de onu takip ediyor Fener tabanken diðer spor kulüpleri dönüp bakmýyorlar bile...
SM-C5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meksa deniz çakal grubu alýmda ben yarýn yukarý tepki bekliyorum
Meksa alýmda ise yükselir görülebilir
zorakipaþha
FB ' de yense, GS 'de yense, bunu mal döþemek için kullanacaklar. Adamlarýn maliyeti sýfýrýn çok altýna geldi. Nerden verseler kar. Hayal satýp malý döþüyorlar iþte. 6 tl.den 54 tl.ye getirmiþler, daha ne olacaktý ki ? Ha, GS belki biraz daha yukarý çýkar, sonra fayansý döþer SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Henüz onun kadar artmadýklarý içindirSM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çýkýþtaki taktiði iniþte yapýyorlar
Çýkarlen artý 4/5 açýp gün içi düzeltme gelir diye bekleyenlere mal vermeden gün sonuna doðru tavan yada tavana yakýn kapatýp insanlarýn mal almak için yarýný beklemelerini saðlayarak istedikleri rakama çýkardýlar
Sonrada tavanlardan herhalde malý boþalttýlar
Þimdide kalan mallarý sabah eksi 4/5 açarak gün içi evet döndü havasý yaratarak atlayanlara 10/20 kademe birden veriyorlar ve gün sonuna doðru taban yada tabana yakýn kapatarak yarýn bir umut beklentisi ile tabandaki yýðýlmanýn önüne geçiyorlar
Gerçekten pes diyorum.fanatik bir Fenerli olarak gerçekten pes diyorum..
Rtalb te millet 45/50 den alýp kaðýt 30 lara geldiðinde intiharlar baþlamýþtý.suç duyurularý havada uçuþtu ve patron Murat Güler ve pazarlamacý aracý kurum çýkýp saatlerce açýklamalar yaptýlar ve millet ayaklandý diye kaðýdý günlerce 40/45 bandýnda tuttular ve her þeye raðmen kaðýt 2.zirvesi 65 gördü ve halen yatayda 50 civarý
Bu operasyon Ali Koç ve ekibinden habersiz olma ihtimali yok..Sayýn Baþkan için yarýn cimer bimer SPK þikayetler havada uçuþmaya baþlayacak yargý yolu açýlacak
Ayrýca tv kanalýnda Emre den efsane isimler aldým diyen Tümer Metin ve TRT 1 programý ve bu algýyý yaratan Emre Belezoðlu hakkýnda halka açýk hisse hakkýnda spekülatif haber yapmaktan kesinlikle suç duyurusu yapanlar olacaktýr
Ýnsanlarý bu kadar keriz yerine koymak vallahi pes..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri