Ali KOÇ yaverlerin üstte yazýlýp çizilenleri mutlaka okuyordur...
Taraftarlarýn sana güvenip yatýrým yaptýlar
Sizde yüksek fiyatlardan küçük yatýrýmcýlara bu kadar malý yedirip 3..5 kuruþuna göz koydunuz.
Geldiðiniz gibi gideceksiniz.
zorakipaþha
Ali KOÇ yaverlerin üstte yazýlýp çizilenleri mutlaka okuyordur...
Taraftarlarýn sana güvenip yatýrým yaptýlar
Sizde yüksek fiyatlardan küçük yatýrýmcýlara bu kadar malý yedirip 3..5 kuruþuna göz koydunuz.
Geldiðiniz gibi gideceksiniz.
zorakipaþha
Okusun veya okumasýn ama ülke kanallarýný kullarak tüm ülke önünde iþlenen manüplasyon suçtur.halka açýk þirket resmî haber göndermeden çýkýp 15 gol atan kesin 30 gol atan kesin birde dünya bildiði isim stoper kesin muriç transferi netleþince deyip kaðýdý þirketi manüple etmek yasal deðildir.ben yarýn cimer e yazacaðým SPK ya yazacaðým Emre Tümer Metin TRT Ersin düzen hakkýnda halka açýk þirket konusunda yalan beyanda bulunarak kaðýdýn pazarlamasýna yardým ettiklerinden dolayý ve asýlsýz haberlerle bizleri kaldýrdýklarýndan dolayý gerekli cezai iþlemlerin baþlatýlmasý gerekirse savcýlýða suç duyurusunda bulunacaðýmý belirteceðim
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yapýlabilecek ne varsa tam destek vermek isterim
zorakipaþha
Yine ayný tezgah yine ayný oyun:
Samattanýn gazýyla ki 10 kiþiden 7 si neden bu adam alýndý diye konuþuyor inþallah çok verimli olur ama cavani manzukiç beklerken samatta çýktý inþallah bu 15 gol atacak golcüdür
Yine sabah yeþil yakýp bugün tavana gidecek gazýyla atlayanlara atlýyorlar..muhtemelen seans sonuna doðru yine taban yada tabana yakýn kapatýp ayný tezgah devam edecek
Ben cimer e yazdým yapýlan manipülasyon ve bahsi geçen kiþileri.haber vardý SPK tek yek inceliyor hisseleri diye
Ciddi ciddi SPK' nýn Emre' nin Tümer'e söylediði iddia edilen sözlerden dolayý ceza vereceðini düþünüyor musunuz? Adam çýkýp evet Samatta' nýn 30 gol atacaðýný düþünüyorum dese ne olacak? 30 gol atacak adam Cavani veya Mandzukiç midir illa ki? O zaman borsada iþlem gören tüm takýmlarýn hiçbir görevlisinin hiçbir þekilde iddialý bir açýklama yapamamasý gerekir. Baþkan çýkýp þampiyonluðun en güçlü adayýyýz diyememeli mesela. Yanýlýyor muyum?
Biri tv' ye çýkýp bu sene kayýsýlarýn tadý yoktu dese yada malatyada yaz çok nemli geçti dese ben de spk ya iletip bu arkadaþ kuru kayýsýlar üzerinde spekülasyon yapýyor diyerek spk' ya verebiliyor muyum?![]()
Yazdýklarým ytd deðildir.
Bugünkü þikayetlerden sonra ayvayý kayýsýyý izlersiniz.üç vakte kadar Fenerbahçe kaðýtlarýnda þunlara þunlara þu tarihe kadar iþlem yasaðý gelmiþtir yada daha da aðýr ceza olan internet yasaðý gelmiþtir diye kap düþünce kayýsýlarý görürsün..
Þampiyonluðun en büyük adayýyým demekle;
Muriç satýldýktan sonra 1 i dünya starý diðerini bilmiyorum ama tisserand hariç bir de isim stoper kesin alýnacak ve kaynak takýmýn sportif direktörü Emre Belezoðlu dersen :
Bunlar geleceði satýn aldýracak hamleler oluðu için manipülasyona girer ve yasal deðildir cezasý vardýr..
Zaten Tümer bir sonraki programda yaktým kendimi de Emre yi de dedi..
Oyuncunun ekmeðine yað sürdüler bu yalan haberlerle..
Sizin düþünceniz kendinize ama benimki düþünce deðil resmî bilgi
SPK Emre ve Tümer e ceza vermez onlar kimki..SPK þikayet edilen kaðýdý inceler.iþlemlerini inceler..sonra kaðýtta spekülatif hareket olduðunu görür ki zaten brüt takas ile ilk uyarýsýný yaptý.þikayet dozajýna göre;Sýrayla iþlem yasaklarý gelir aylarca eðer manipülasyon olduðuna karar verirse brüt takasý tek iþlem ve internetten alým satýma kapatýr
Rtalb te bunlarýn hepsini yaptý patron ve maðlum aracý kurum canlý yayýnlarda bir aðlamadýklarý kaldý..
Yer Ýmleri