Hafta sonu Fenerbahçe Erkek valeybol takımını izledim,
Müthiş takımdı. Arkas gibi dev bütçeli bi takımı yendi, valeybol kurallarını çok bilmiyorum lakin oyuna giren çıkan tüm Fenerbahçe oyuncuları müthiş hırs ve azimle oynadı. Para için değil forma için oynayan takım oyuncuları gördüm. Kaptan müthiş hırslı bi kardeşimizdi.
Ha keza Fenerbahçe Erkek Basketbol, Kadın basket, kadın valeybol maçlarını izledim. Hepsinde bütçeler düşmüş lakin
Kadın basket takımı, 5 oyuncu ile 40 dakka savaştı resmen. Sakat hasta ve gelemeyen oyuncularımız varmış.
Erkek basket takımı atletik savaşçı takım olmuş. O son 2 senelik dev bütçeli ruhsuz veteran takım gitmiş, savaşan , para için değil arma için oynayan takım gelmiş.
Efes gibi 2 kat bütçeli takımı resmen dağıttılar. Pier diye bi basketçi almışız, çok beğendim, tam asker 🙏👍.
Erkek basket hocası buram buram kalite vizyon kokuyor.
Futbol takımımız kalite koyuyo. Nerdeyse tüm vasat topçular gitti. Para için değil arma için oynayan oyuncular almışız. Futbol takımında şu an gördüğüm tek sıkıntı, takım olamadık, sistem tam oturmadı. Futbolda da, takım olursak, sistem oturursa işler yoluna girer. Orda top artık Hoca da. Artık uyanıp, Fenerbahçe hocası olduğu gerçeği ile yüzleşmeli.
Demek ki bu işler bütçe ile değil planlama akıl ve doğru transferlerle oluyormuş.
Son 5-10 yılın tüm yanlışlarından bu sene dönülmüş. Takdiri hak ediyor yönetim. O kadar eleştirdim 2 yıldır. İyiye iyi, kötüye kötü. Bu sene her branşı işin ehillerine vermişler belli ki...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Şahsi fikirlerimdir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri