Yarýn eksi 3 lerden acar eksi 7 lerden kapatýrýz muhtemelen. Geçmiþ olsun...
Yarýn eksi 3 lerden acar eksi 7 lerden kapatýrýz muhtemelen. Geçmiþ olsun...
Baþkan Gidecekler belli gelecekler de belli açýklamak için zamanýný bekliyoruz dedi.açýklamak için yine haftasonu bekleniyor herhalde geçen hafta tüm iyi haberler cuma 18/00 den pazartesi sabah 06.00 ya kadar gönderildi
Bjk puan kaybetmeyince akþam riski almayanlar sattý þimdi içeride 2 maç üst üste Fener ol Mesut imza törenleri
Dikkatimi çeken son 2 maçtýr viþca Baþakþehir de kadroya alýnmýyor acaba bomba kanatta viþca mý olacak
Stoperde sokratis en az Mesut kadar zor Ýtalya dan çok talip var ama Mesut belki bir bahanesi olabilir mi olursa çok büyük transfer olur
Geçen hafta Sergen Hatay da 1 puaný alýnca yüzünde güller açýyordu bazen yenilmemek çok önemlidir ben eksi 15 derecede 1 puan iyi puan diyorum en zor deplasman þartlarý kadrosu olan bir takým Sivas 1 puan iyi puan
Yarýn haftasonu haberlerini boþ geçmemek adýna pozitif bekliyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben anlamýyorum arkadaþ Beþiktaþ önüne geleni deviriyor hissede hareket yok bu iþte bir iþ var bizde yeniyoruz gene hareket yok
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Fener gitmeyince diðerleride gitmiyor...
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþkan
#Mesutol kampanyasý baþlattý sýcak para ayný zamanda Mesut formalarý satýþa sunuldu
Samuel osa yi þuan takýmýnýn maç kadrosuna alýnmadý pazartesideysen salý gelecek anlaþmýþlar
Slhazi Macar stoper ne oynar göreceðiz
Ama baþkan nokta bir transfer daha dedi: ben Sokratis veya Viþca dan biri diyorum
Baþkan Ataþehir de boþ kalan tek arsa bize ait dedi yakýn zamanda deðerlendirecekler herhalde
Bankalar birliði tam istediðimiz gibi gidiyor dedi Ocak sonu yada Þubat baþý açýklayacaðýz dedi
Evet tahtacý bu kadar olumlu þey seni bozar pazartesi yüne düþünebilirsin senin karakterin bu bizim de kaderimiz ne diyelim
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Fenerin bütün yükü Mesut a yükleniyor.Ýsler iyi giderse ne ala.Ama GS yin baþýna gelenler unutulmamalý.Diagne Kasýmpaþa da firtinalar yaratýyordu.Falcao yu camia sokakta bekledi.Netice ikisinden de kulüp kurtulmak istiyor..Mesut 3/4 maç oynasýn yani Þubat sonu için sin rengi belli olur...Herþeye raðmen BJK de ayrý bir konu.Tam takým olmuþlar.Kisaca bu sene 3 büyüklerin düellosu þeklinde geçecek 2. Yarý.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri