açýk ve net yazýyorum ,
ferdi ,lemos ve mert hakan süresiz kadro dýþý býrakýlmalý..
süt kupasý önemli deðil lakin bu üçü bir daha tesislere sokulmamalý..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
mesut fiziki olarak yetersiz , bi süre kullanýlmamalý..
ozaný da dinlendirse iyiydi gereði yoktu , gustavo ve pelkas gelince ve irfan can takým seviye atlayacaktýr..
erol için söylediklerimi geri alýyorum þimdilik..
hisseye etkisi olmaz bu maðlubiyetin , toplayabildiði kadar toplamýþtýr zaten , mayislar bizim olacak bu sene..
ytd
Bence 130 dakika harika oldu bizim tkaýmda ayakta kalan 2 adam var shlazi ve osayi neden:
Çünkü Avrupa’dan geliyorlar vücutlarý güçlü
Belliki bizim takým iyi çalýþmýyor bilimsel yüklemeler yapýlmýyor ölçüm analizler takip edilmiyor.eski usül antrenmanlarla takýlýyorlar
Takým ilk kez bu kadar aðýr idman yaptý maç kondisyonu oldu.
Aykut Abdullah Avcý Ersun biri boþta olsa Erol u takým otobüsüne bindirmem.ama ellerinde b planý Arsen venger veya alex carlos gibi hoca var ise ekiniyle yada zico Erol u otobüse bindirmeden eþyalarýný evine kargolamak gerek
Kupa nýn bir önemi yok aksine bizi kupada tutmadýklarýna üzülsünler bize kötülük yaptýklarýný düþünürler ama kupa hocalar için önemli baþkanlar için gereksiz masraf
Sponsorlar için Reyting ve reklam için FB gs BJK ts olmalý ama en büyük Reyting gitti
Ama takým çok güçsüz tel tel dökülüyor tamamen bireysel yetenek kaliteli kumaþ ama nereye kadar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
gustavo ozan irfan pelkas ve fiziki olarak yeterli bir mesut / sosa bu ligin en iyi orta sahasýdýr..
karagümrük maçýnda beraberliðe raziyim, göztepe maçýna gustavo da pelkas da yetiþir, sosa forma girer mesut fiziki olarak güçlenir..
bjk ya oynadýðý gibi bir oyun sergilesin yeterki karagümrük, sýkýntý yok sakin kalalým , investing e girip yorumlara baktým , bunlardan olsa olsa iddiacý olur dedim kendi kendime, o da 3 liralýk iddiacý..![]()
Dün dakika 90+4 son atak top Mert Hakan a geldi tüm fenerliler gibi bende maç bitti dedim. Ve Mert Hakan topu ceza sahasýna bile yetistiremeyip en öndeki Baþakþehirliye teslim etti. hissenin ve takýmýn bu durumu Erol hocaya yazar. Hicbirsey bilmiyorsan pelkas,Gustavo,irfancan yokluðunda ayagina hakim szalai yi orta sahaya çek. Onun yerine sadýk oynat.
Erol dýþýnda hiç mi teknik direktör kalmadý memlekette. Hala onda ýsrarcýlar YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri