bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
bizim ilk öngörü patladý , malatya takýmý baþta sahasý olmak üzere rezaletti bugün..
daha dirençli olmalarýný bekliyordum , son dakika top içeri girse berabereydi..
yorgunluk alametleri fazlaca var bjk takýmýnda..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Muhtemelen gsaray da kazanýr, umarým fener takýlmaz.
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada takim tutma olmaz.Ben Gs liyim borsada Fb nin ekmegini yedim.Gittik baska yerde verdik.Mesut un transferinde kendime gore full Fb almistim cuma gunu.Hafta sonu transfer haberi patladi ..Neyse Fenerin onunde 2 ezeli rakibi var onlarda sampiyonluk pesinde.Trabzon macinda oldukca iyi performans gostermesine ragmen son dk.kada Trabzonun pespese gectigi iskalar olmasa belki mac berabere bitecekti.ku o zaman dahada zorlasacakti isler.Su asamada Fb nin beklenmeyen bir beraberlige bile tahammulu yok.Bu hermac stres demek.Zaten kagit onun icin eski sicramasini yapamadi.normalde Ts.macindan sonra tavan olmali idi.Gs ve Goztepe maclari yatirimcisi icin kabus oldu...Spor hisseleri tam bir risk oldu.Zaten bilancolar zayif.Bir mactaki bir olumsuz sonuc yatirimcisina cok zarar verecek.3 gunde bir mac olmasi+covit riski ayrica bir stres.En iyisi Hepsinden beklenti olcusunde trade etmek...
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fenerbahçe en derin kadroya sahip takým. Sadece istikrar olmadý.
Ýyi giderken Mesut geldi. Mesut çýkmamýþ olsa idi, Pelkas topu ona verebilir ve þut gelmezdi.
Ozan Sosa Ýrfan ile oluþacak üçlü önü ve yanýna konacak oyuncular maçý açar.
Bakýn Gustavo yazmadým, o da yetiþirse çok daha iyi.
Bakalým yarýnki skor ne olacak.
Yukarýda oluþan GAP var, geçen maç sonrasý aþaðýda da açtý. Biri önce olacak. Göreceðiz...
Bende Besiktas liyim. Yalniz dedigin gibi ucunde de trade ediyorum. Hisse alip satarken yada trade ederken hic bir zaman taraftarlik duygusu ile is yapmam. Tespitlerine katiliyorum. Beklenti oncesi alip sonrasi satmak en guzeli. Sporlar yaz ayina gore iki uc kat primliler zaten. Lig sonuna iki uc mac kalaya kadar bu sekilde devam.
Salýnmaya baþladý kereste
Spor hissesi için en iyisi kýsa vadeli tutmak. Lanet olasý düþünce de toparlamak bilmiyor
Yer Ýmleri