Warren Buffet olsa "Never bet for Fener" derdi.
Warren Buffet olsa "Never bet for Fener" derdi.
Hedef nedir sn hocam fenerde. Beklenti bitti miYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doktorum bunu belirlemek birazda yonetimin elinde. Low haberini onden gonderebilirlerdi. Yada uefa tff davalari icin hazirlik yapiliyor deseler hisseye nefes aldirirlar. Ama gel gorki izliyorlar. Normal de sezonun bitmesine uc mac kalana kadar islem yaparim spor da. Yalniz bu sezon bjkas ligi aldi gibi Fener de ruh yok. Yeni alim icin derbi oncesi belki gsray denenebilir ama bi dunya hisse olmusken o taraflarda degerlendirmek daha dogru olur benim sahsi fikrim. Sonuc olarak ligin bitmesine daha var. karar sizlerin.
Transferleri yapan Emre Abi , Emre Abi sportif direktör , Emre Abi teknik direktör , ilk sportif direktör ve teknik direktör cv sinde Fenerbahçe yazýcak , Volkan Demirel yardýmcý antrenör ilk deneyimi cv fenerbahçe olocak , Selçuk Þahin A takým idari koordinatorü ilk görevi Fenerbahçe , Emre Abi þu an Fenerbahçenin her þeyi Fenerbahçe nin anahtarlarý ona teslim edilmiþ.......
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
yarisini burda verdim aga..
dondum 36.70 civarindan bi daha mallanip 39.30 ve 39.40 dan kalanin da yarisini verdim..
34.48 tabandan yaklasik 850 lot aldim onlari da pazartesi verecegim..
araba aldik bugun , yoksa yine vermezdim..
gecen gunku gerginlik icin kusura kalmayin , hataliydim..
pazartesi arti 4 acar , yarinki mactan bagimsiz..
bjk puan kaybederse tavan acar..100 bin lot aldi oyak kapanisa yakin , muhtemelen bildikleri biseyler vardir..
ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Þampiyonlar ligi ön eleme þansý bile olsa bizim speke yeter. Ah takým ah. Biraz dikkatli olsaydýnýz. GS,bjk ile evinizde berabere kalsaydým. Gençler ve gztepeyi yenseydik þu an fiyat nerelerde olurdu acaba. Halamýn býyýðý olsa olayý gibi olmasýn.ama 2. lik önemli . Þampiyonlar ligi ön eleme þansýmiz olsun . Bir hareket olur elbet
gs yenildi tamam da
buna ne oluyo
2. þansý kuvvetlendi
þampiyonlar ligi eleme þansý açýldý
panikleverdiler
asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri